Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dead Angel Fc Old_UCI
Normal Tactiek mmm
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.8 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen average


1e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lima. Lima krijgt een gele kaart. Perdigón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

3e minuut.
Kıpırdamaz probeert de bal met de borst te controleren. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kıpırdamaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cazacu met een snel genomen vrije trap. Cuervo is nu in balbezit. Perdigón rent richting de bal. Perdigón draait met de bal, schiet en ... Velásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:1

8e minuut.
Lantigua speelt de bal door. Cazacu probeert de bal met de borst te controleren. Cazacu passt de bal zonder na te denken. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:2

17e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón heeft problemen om de bal te vangen. Perdigón probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een hoge lob. Cuervo rent richting de bal. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:3

19e minuut.
Klungelig pakt Zayas de bal. Zayas passt de bal in één keer door. Tascón is nu in balbezit. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo speelt de bal door. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kıpırdamaz passt de bal met de wreef. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tascón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:4

38e minuut.
Velásquez trapt de bal weg. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:5

40e minuut.
Zayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua geeft een hoge lob. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuervo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Perdigón rent richting de bal. Perdigón draait met de bal, schiet en ... Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 74%, Old_UCI 26%.
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:5

49e minuut.
Perdigón passt de bal zonder na te denken. Tascón met een sublieme pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Velásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:6

56e minuut.
Velásquez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft een lange en hoge pass. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cazacu rent richting de bal. Nerey rent richting de bal. Vélez rent richting de bal. Perdigón onderschept slim de pass. Perdigón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:7

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cazacu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vélez probeert de bal met de borst te controleren. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:8

66e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Velásquez niet meer kan verder spelen. Sanz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lantigua met een snelle inworp. Perdigón rent richting de bal. Perdigón speelt de bal door. Cazacu is nu in balbezit. Cazacu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perdigón neemt de hoekschop. Tascón kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:9

75e minuut.
Camejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camejo geeft een lange en hoge pass. Nerey is nu in balbezit. Cuervo onderschept slim de pass. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cuervo rent richting de bal. Cuervo geeft een lange en hoge pass. Perdigón geeft de bal voor. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:10

81e minuut.
Cazacu is nu in balbezit. Cazacu geeft de bal voor. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Sanz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:11

85e minuut.
Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazacu geeft een hoge lob. Cuervo rent richting de bal. Cuervo draait met de bal, schiet en ... Sanz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:12

87e minuut.
Cuervo kopt de bal weg. Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón passt de bal in één keer door. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:13

90e minuut.
Perdigón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuervo rent richting de bal. Cazacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perdigón neemt de hoekschop. Klungelig pakt Kıpırdamaz de bal. Kıpırdamaz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Tascón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dead Angel Fc 81%, Old_UCI 19%.
Dead Angel Fc - Old_UCI 0:14