Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lawton-Barca FC Yaguajay
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Ibarra met een sublieme pass. Reyes is nu in balbezit. Benítez is nu in balbezit. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra geeft een lange en hoge pass. De la Cruz rent richting de bal. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Domenech geeft de bal voor. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Reyes passt de bal in één keer door. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez rent richting de bal. Ibarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ibarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Artiles passt de bal in één keer door. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuondo is nu in balbezit. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Yaguajay 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 46%, Yaguajay 54%.
Lawton-Barca FC - Yaguajay 0:1

47e minuut.
Diago met een snelle inworp. Aldazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldazabal passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Yaguajay 0:2

51e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Aldazabal rent richting de bal. Aldazabal speelt de bal door. Montenegro rent richting de bal. Montenegro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lawton-Barca FC - Yaguajay 0:3

53e minuut.
Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portuondo. Portuondo krijgt een gele kaart. Gómez raakt geblesseerd tijdens het duel. Aldazabal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Águila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Artiles met de inworp. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lawton-Barca FC 59%, Yaguajay 41%.
Lawton-Barca FC - Yaguajay 0:3