Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Sta Clara Dead Angel Fc
RomboB Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 15.6
excellent Schieten poor
very good Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Parraguéz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meriño rent richting de bal. Meriño geeft de bal voor. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Alejo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavešić met de inworp. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De VEcchi met een sublieme pass. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić geeft een lange en hoge pass. Sawa springt en kopt de bal. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 1:0

9e minuut.
De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić passt de bal zonder na te denken. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 2:0

11e minuut.
Parraguéz is nu in balbezit. Parraguéz passt de bal in één keer door. Arvhage met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 3:0

13e minuut.
Sanz trapt de bal weg. Parraguéz kopt de bal weg. Meriño met een sublieme pass. Sawa rent richting de bal. Sawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Daar is De VEcchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De VEcchi passt de bal zonder na te denken. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Sawa rent richting de bal. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 4:0

17e minuut.
Parraguéz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arvhage de bal. Domínguez is nu in balbezit. Arvhage verovert de bal door een tackle van achteren. Arvhage draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Parraguéz verovert de bal door een tackle van achteren. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt De VEcchi de bal. De VEcchi passt de bal zonder na te denken. Pavešić probeert naar een medespeler te passen. Sawa is nu in balbezit. Sawa schiet op doel. Sanz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Daar is De VEcchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić geeft een lange en hoge pass. Sawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanz bokst de bal weg.

26e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Arvhage onderschept slim de pass. Arvhage met een sublieme pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel. Sanz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Parraguéz met een sublieme pass. Arvhage speelt de bal door. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 5:0

31e minuut.
Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 6:0

32e minuut.
Nerey is nu in balbezit. Pavešić onderschept slim de pass. Pavešić met een sublieme pass. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 7:0

33e minuut.
Parraguéz onderschept slim de pass. Parraguéz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa schiet op doel. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 8:0

39e minuut.
Daar is Nerey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De VEcchi verovert de bal door een tackle van achteren. De VEcchi met een sublieme pass. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Meriño probeert naar een medespeler te passen. Pavešić heeft problemen om de bal te vangen. Pavešić speelt de bal door. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 14%, Dead Angel Fc 86%.
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 9:0

47e minuut.
Parraguéz passt de bal zonder na te denken. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal aan de voet te houden. Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 10:0

49e minuut.
De VEcchi speelt de bal door. Arvhage rent richting de bal. Arvhage probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 11:0

50e minuut.
Sawa passt de bal met de wreef. Daar is De VEcchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De VEcchi passt de bal in één keer door. Arvhage is nu in balbezit. Arvhage draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Parraguéz kopt de bal weg. Arvhage speelt de bal door. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Sawa is nu in balbezit. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz bokst de bal weg.

55e minuut.
Meriño passt de bal in één keer door. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić geeft de bal voor. Sawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Sanz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 12:0

56e minuut.
Ocampo passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Sawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sawa draait met de bal, schiet en ... Sanz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 13:0

59e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Arvhage onderschept slim de pass. Arvhage met een sublieme pass. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pavešić probeert naar een medespeler te passen. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage passt de bal zonder na te denken. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 14:0

65e minuut.
Meriño speelt de bal door. De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Pavešić is nu in balbezit. Klungelig pakt Pavešić de bal. Pavešić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 15:0

66e minuut.
Zayas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Puerta komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Meriño begaat een overtreding. Meriño krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Arvhage passt de bal zonder na te denken. Pavešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavešić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sanz trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt De VEcchi de bal. De VEcchi probeert naar een medespeler te passen. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nerey rent richting de bal. Arvhage onderschept slim de pass. Arvhage geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sawa de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 16:0

78e minuut.
Parraguéz met een snelle inworp. Meriño is nu in balbezit. Meriño probeert naar een medespeler te passen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vélez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Domínguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 17:0

80e minuut.
De VEcchi met een sublieme pass. Parraguéz probeert naar een medespeler te passen. Sawa rent richting de bal. Sawa haalt uit met een fantastische trap. Sanz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 18:0

83e minuut.
Alejo probeert de bal met de borst te controleren. Pavešić is nu in balbezit. Pavešić passt de bal met de wreef. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 19:0

87e minuut.
Parraguéz rent richting de bal. Parraguéz geeft een hoge lob. Vélez heeft problemen om de bal te vangen. Sawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 20:0

89e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvhage bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvhage haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Sta Clara 20%, Dead Angel Fc 80%.
Deportivo Sta Clara - Dead Angel Fc 20:0