Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaAL KaledTeam
CanBarça-4-3-3 Tactiek 4-1-3-1
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
13 Buitenspel 4
50.1 gemiddelde waardering 43.2
excellent Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen very good


7e minuut.
Šeda is nu in balbezit. Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Kamenica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kamenica naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Šeda heeft problemen om de bal te vangen. Šeda passt de bal met de wreef. Stosik is nu in balbezit. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata schiet op doel. Rodrigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 1:0

20e minuut.
Gontarz is nu in balbezit. Terim bereikt de bal nog maar net als eerste. Terim passt de bal zonder na te denken. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hurmatov probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense heeft problemen om de bal te vangen. Botafoguense passt de bal met de wreef. Kindelán is nu in balbezit. Kindelán draait met de bal, schiet en ... Rodrigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Cepero geeft een hoge lob. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata probeert naar een medespeler te passen. Kindelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 2:0

38e minuut.
Vučić met de inworp. Gontarz rent richting de bal. Terim probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel. Rodrigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tarcza rent richting de bal. Kindelán verovert de bal door een tackle van achteren. Šeda onderschept slim de pass. Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata haalt uit met een fantastische trap. Rodrigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 36%, KaledTeam 64%.
BarcaAL - KaledTeam 3:0

46e minuut.
Terim onderschept slim de pass. Terim passt de bal met de wreef. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Rodrigo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 4:0

55e minuut.
Daar is Van Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindelán controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šeda maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Podżorski rent richting de bal. Podżorski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Terim geeft de bal voor. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense speelt de bal door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 5:0

69e minuut.
Lindås onderschept slim de pass. Lindås speelt de bal door. Cepero is nu in balbezit. Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Terim verovert de bal door een tackle van achteren. Terim probeert naar een medespeler te passen. Kindelán is nu in balbezit. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Rodrigo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Grala kan de bal niet met de borst controleren. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala begaat een overtreding. Grala krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Hurmatov geeft de bal voor. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense speelt de bal door. Cruzata is nu in balbezit. Cruzata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 6:0

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Botafoguense stond buitenspel. Vučić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Podżorski is nu in balbezit. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - KaledTeam 6:1

86e minuut.
Cruzata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordiaczyński begaat een overtreding. Cruzata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Botafoguense springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rodrigo trapt de bal weg van het doel. Podżorski kopt de bal weg. Monteno heeft problemen om de bal te vangen. Gontarz is nu in balbezit. Gontarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 35%, KaledTeam 65%.
BarcaAL - KaledTeam 6:1