Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BarcaAL Ondulio FC
CanBarça Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 18.7
formidable Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Botafoguense passt de bal met de wreef. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 1:0

5e minuut.
Klungelig pakt Jackson de bal. Cepero met een sublieme pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos geeft de bal voor. Botafoguense krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cepero zal de hoekschop nemen. Botafoguense krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Botafoguense passt de bal met de wreef. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero onderschept slim de pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 2:0

10e minuut.
Reytor rent richting de bal. Cepero verovert de bal door een tackle van achteren. Cepero met een sublieme pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szałęga verovert de bal door een tackle van achteren. Szałęga passt de bal zonder na te denken. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Botafoguense rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 3:0

15e minuut.
Cepero heeft problemen om de bal te vangen. Cepero passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga onderschept slim de pass. Szałęga met een sublieme pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cepero is nu in balbezit. Cepero geeft een hoge lob. Botafoguense kopt de bal weg. Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 4:0

20e minuut.
Cepero probeert de bal aan de voet te houden. Jackson verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cepero zal de hoekschop nemen. Botafoguense maakt een snoekduik en kopt de bal. Santiesteban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 5:0

22e minuut.
Reytor is nu in balbezit. Cepero rent richting de bal. Cepero geeft de bal voor. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Segura is nu in balbezit. Szałęga onderschept slim de pass. Szałęga met een sublieme pass. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 6:0

25e minuut.
Vila is nu in balbezit. Cepero onderschept slim de pass. Cepero met een sublieme pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cepero onderschept slim de pass. Cepero probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ochoa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 7:0

30e minuut.
Veitía kopt de bal weg. Szałęga is nu in balbezit. Szałęga geeft een lange en hoge pass. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Inworp. Szałęga met de inworp. Ramos rent richting de bal. Ramos geeft een hoge lob. Botafoguense maakt een snoekduik en kopt de bal. Santiesteban bokst de bal weg. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 8:0

34e minuut.
Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense passt de bal met de wreef. Jackson probeert de bal aan de voet te houden. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cepero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szałęga heeft problemen om de bal te vangen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 9:0

42e minuut.
Fiss rent richting de bal. Szałęga onderschept slim de pass. Szałęga passt de bal zonder na te denken. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense schiet op doel. Santiesteban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Daar is Fiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałęga onderschept slim de pass. Szałęga passt de bal zonder na te denken. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 11%, Ondulio FC 89%.
BarcaAL - Ondulio FC 9:0

46e minuut.
Daar is Meneses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meneses passt de bal zonder na te denken. Fiss rent richting de bal. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 10:0

52e minuut.
Klungelig pakt Fiss de bal. Ramos is nu in balbezit. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 11:0

57e minuut.
Jackson rent richting de bal. Jackson geeft een hoge lob. Inworp. Cepero met de inworp. Santos geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Szałęga verovert de bal door een tackle van achteren. Szałęga passt de bal zonder na te denken. Botafoguense bereikt de bal nog maar net als eerste. Botafoguense schiet op doel. Santiesteban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 12:0

68e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft een hoge lob. Botafoguense is nu in balbezit. Botafoguense draait met de bal, schiet en ... Santiesteban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Barreto rent richting de bal. Botafoguense onderschept slim de pass. Botafoguense schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Szałęga geeft een hoge lob. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero met een sublieme pass. Botafoguense rent richting de bal. Botafoguense haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BarcaAL - Ondulio FC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BarcaAL 17%, Ondulio FC 83%.
BarcaAL - Ondulio FC 13:0