Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Tunas Ondulio FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.6
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Klungelig pakt Monzón de bal. Fiss is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monzón. Monzón krijgt een gele kaart. Fiss raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

23e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón onderschept slim de pass. Reytor bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón onderschept slim de pass. Monzón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Portales rent richting de bal. Portales geeft de bal voor. Reytor heeft problemen om de bal te vangen. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fiss de bal. Portales rent richting de bal. Portales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tunas 29%, Ondulio FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Tunas - Ondulio FC 0:0

56e minuut.
Silva rent richting de bal. Silva geeft de bal voor. Cooper is nu in balbezit. Meneses verovert de bal door een tackle van achteren. Meneses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De la Cruz met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gómez krijgt een gele kaart. Aguirre raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguirre met een snel genomen vrije trap. Portales is nu in balbezit. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Tunas - Ondulio FC 1:0

82e minuut.
Segura geeft een hoge lob. Jackson is nu in balbezit. Aragón maakt een afschuwelijke overtreding. Aragón krijgt een gele kaart. Jackson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

85e minuut.
De la Cruz onderschept slim de pass. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal met de wreef. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Tunas 38%, Ondulio FC 62%.
Real Tunas - Ondulio FC 1:0