Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Island KaledTeam
Normal Tactiek First 4231
35% Balbezit 65%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Polok heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Polok verovert de bal door een tackle van achteren. Polok schiet op doel. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:1

5e minuut.
Doeltrap. Serrano trapt de bal weg van het doel. Podżorski kopt de bal weg. Polok is nu in balbezit. Polok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:2

7e minuut.
Daar is Navarro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šeda rent richting de bal. Šeda speelt de bal door. Polok is nu in balbezit. Polok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Santiesteban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarcza passt de bal in één keer door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Gourriel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stosik rent richting de bal. Stosik geeft de bal voor. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok schiet op doel. Serrano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:3

20e minuut.
Polok is nu in balbezit. Polok passt de bal in één keer door. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft een hoge lob. Polok springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Podżorski met een snelle inworp. Klungelig pakt Gourriel de bal. Monteno rent richting de bal. Monteno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cok is nu in balbezit. Šeda verovert de bal door een tackle van achteren. Šeda passt de bal in één keer door. Polok is nu in balbezit. Polok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gourriel speelt de bal door. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Polok rent richting de bal. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Serrano met een harde bal richting middenveld. Kordiaczyński kopt de bal weg. Gourriel met een sublieme pass. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Polok geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lage de bal. Polok is nu in balbezit. Polok schiet op doel. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:4

44e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Kordiaczyński onderschept slim de pass. Kordiaczyński probeert naar een medespeler te passen. Polok heeft problemen om de bal te vangen. Polok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Island 81%, KaledTeam 19%.
Real Island - KaledTeam 0:5

49e minuut.
Podżorski is nu in balbezit. Podżorski passt de bal met de wreef. Daar is Polok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:6

53e minuut.
Gourriel met een sublieme pass. Podżorski met een sublieme pass. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lage de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:7

57e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourriel onderschept slim de pass. Gourriel passt de bal zonder na te denken. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cok probeert de bal aan de voet te houden. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Monteno is nu in balbezit. Monteno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rodrigo probeert naar een medespeler te passen. Mejías probeert de bal met de borst te controleren. Monteno speelt de bal door. Polok rent richting de bal. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft de bal voor. Podżorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podżorski haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Island - KaledTeam 0:8

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Serrano trapt de bal weg van het doel. Monteno kopt de bal weg. Polok rent richting de bal. Polok haalt uit met een fantastische trap. Serrano bokst de bal weg.

85e minuut.
Gourriel heeft problemen om de bal te vangen. Monteno bereikt de bal nog maar net als eerste. Monteno passt de bal in één keer door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Island 75%, KaledTeam 25%.
Real Island - KaledTeam 0:8