Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Night_Furry hyperevolvekid
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Daog kan de bal niet met de borst controleren. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento met een sublieme pass. Dumayag rent richting de bal. Dumayag draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Calapatia is nu in balbezit. Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento speelt de bal door. Macorol rent richting de bal. Macorol geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Quilong-quilong geeft de bal voor. Danganan heeft problemen om de bal te vangen. Danganan probeert naar een medespeler te passen. Dumayag rent richting de bal. Dumayag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento passt de bal met de wreef. Dumayag is nu in balbezit. Dumayag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Night_Furry - hyperevolvekid 1:0

41e minuut.
Sarmiento met een sublieme pass. Dumayag rent richting de bal. Cabulda is nu in balbezit. Dumayag verovert de bal door een tackle van achteren. Dumayag draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Calag haalt uit met een fantastische trap. Lesaca heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Langkin neemt de hoekschop. Magcawas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night_Furry 49%, hyperevolvekid 51%.
Night_Furry - hyperevolvekid 1:0

48e minuut.
Calapatia is nu in balbezit. Sarmiento onderschept slim de pass. Dumayag is nu in balbezit. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Night_Furry - hyperevolvekid 2:0

49e minuut.
Darang onderschept slim de pass. Sarmiento rent richting de bal. Calapatia rent richting de bal. Sarmiento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Macuha de bal. Langkin rent richting de bal. Macuha begaat een overtreding. Macuha krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Danganan geeft de bal voor. Sarmiento rent richting de bal. Dumayag rent richting de bal. Sarmiento rent richting de bal. Sarmiento draait met de bal, schiet en ... Quimosing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quimosing probeert naar een medespeler te passen. Momongan geeft een lange en hoge pass. Danganan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danganan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Darang is nu in balbezit. Tacata verovert de bal door een tackle van achteren. Tacata passt de bal met de wreef. Calag is nu in balbezit. Calag draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Night_Furry 52%, hyperevolvekid 48%.
Night_Furry - hyperevolvekid 2:0