Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Madriz diriamba
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Daar is Farach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata is nu in balbezit. Farach rent richting de bal. Zapata rent richting de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leiton rent richting de bal. Leiton met een sublieme pass. Cabezas speelt de bal door. Barberena rent richting de bal. Barberena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Maas geeft een lange en hoge pass. Aranzábal is nu in balbezit. Hasburn met een sublieme pass. Barberena is nu in balbezit. Barberena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sorto rent richting de bal. Farach onderschept slim de pass. Farach passt de bal met de wreef. Zapata rent richting de bal. Zapata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aranzábal geeft de bal voor. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach onderschept slim de pass. Farach schiet op doel. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Sorto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrion met de inworp. Farach rent richting de bal. Farach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortega met de inworp. Cabezas met een sublieme pass. Barberena rent richting de bal. Barberena draait met de bal, schiet en ... Parks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Puertas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carrion met de inworp. Farach rent richting de bal. Farach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Farach rent richting de bal. Gutiérrez Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach is nu in balbezit. Farach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez Cruz rent richting de bal. Gutiérrez Cruz met een sublieme pass. Barberena is nu in balbezit. Barberena draait met de bal, schiet en ... Parks bokst de bal weg.

44e minuut.
Gallo is nu in balbezit. Gallo geeft een hoge lob. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Luna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Madriz 55%, diriamba 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Madriz - diriamba 0:0

47e minuut.
Inworp. Wilson met een snelle inworp. Cabezas met een sublieme pass. Daar is Barberena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barberena schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Barberena is nu in balbezit. Gilbert verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena rent richting de bal. Barberena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gallo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilson met een snelle inworp. Martinez rent richting de bal. Martinez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabezas speelt de bal door. Gallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gutiérrez Cruz probeert naar een medespeler te passen. Siles geeft een hoge lob. Luna heeft problemen om de bal te vangen. Farach rent richting de bal. Farach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Barberena verovert de bal door een tackle van achteren. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barberena rent richting de bal. Barberena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Madriz - diriamba 0:1

88e minuut.
Zapata passt de bal met de wreef. Gilbert is nu in balbezit. Barberena onderschept slim de pass. Martinez is nu in balbezit. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Madriz - diriamba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Madriz 57%, diriamba 43%.
Deportivo Madriz - diriamba 0:2