Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barrusia los super campiones original
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Pichardo geeft een lange en hoge pass. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Batista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batista krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Cole is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Oyola is nu in balbezit. Oyola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Drake geeft de bal voor. Inworp. Arden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Drake geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arden met de inworp. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Villegas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macoto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barrusia - los super campiones original 0:1

36e minuut.
Fabilena met een sublieme pass. Drake bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Che de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pichardo is nu in balbezit. Castilo verovert de bal door een tackle van achteren. Castilo probeert naar een medespeler te passen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrusia 35%, los super campiones original 65%.
barrusia - los super campiones original 0:1

53e minuut.
Batista is nu in balbezit. Vindel is nu in balbezit. Batista onderschept slim de pass. Batista haalt uit met een fantastische trap. Aplicano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barrusia - los super campiones original 0:2

54e minuut.
Daar is Oyola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batista is nu in balbezit. Saavedra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saavedra krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Fabilena passt de bal zonder na te denken. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra passt de bal met de wreef. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Figueroa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Lainez kopt de bal weg. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole begaat een overtreding. Cole krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira geeft een lange en hoge pass. Daar is Lainez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Drake geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra rent richting de bal. Saavedra haalt uit met een fantastische trap. Figueroa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Cole rent richting de bal. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda is nu in balbezit. Saavedra onderschept slim de pass. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arden met de inworp. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra geeft een lange en hoge pass. Avilés krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barrusia 38%, los super campiones original 62%.
barrusia - los super campiones original 0:2