Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLUB DE FUTBOL VICTORIA real mateares
451 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Marshall probeert naar een medespeler te passen. Bellido met een sublieme pass. Klungelig pakt Bautista de bal. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bellido geeft een lange en hoge pass. Mesén kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Norori de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salamanca kopt de bal weg. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Marshall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portillo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Bellido passt de bal met de wreef. Arden rent richting de bal. Arden speelt de bal door. Salamanca is nu in balbezit. Salamanca schiet op doel. Botero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Bautista geeft een hoge lob. Inworp. Vindas met de inworp. Pulido rent richting de bal. Pulido geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Norori geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mesén met een snelle inworp. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Vindas onderschept slim de pass. Vindas geeft de bal voor. Arden kopt de bal weg. Salamanca rent richting de bal. Salamanca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB DE FUTBOL VICTORIA 45%, real mateares 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLUB DE FUTBOL VICTORIA - real mateares 0:0

54e minuut.
Bellido is nu in balbezit. Bellido geeft een hoge lob. Duron heeft problemen om de bal te vangen. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez passt de bal in één keer door. Salamanca rent richting de bal. Salamanca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Salamanca is nu in balbezit. Letona verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Letona wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Letona kan niet meer verder spelen. Víquez komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Helguera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vindas geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Helguera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abadía met de inworp. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Paal!

88e minuut.
Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Duron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abadía rent richting de bal. Abadía schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLUB DE FUTBOL VICTORIA 45%, real mateares 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CLUB DE FUTBOL VICTORIA - real mateares 0:0