Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
لاتاليت Mairena FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cueva speelt de bal door. Castellón rent richting de bal. Del Cid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Del Cid krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Stagno onderschept slim de pass. Inworp. Torrentes met de inworp. Cueva is nu in balbezit. Cueva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graham rent richting de bal. Graham geeft een hoge lob. Bacca geeft de bal voor. Daar is Mercedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes kopt de bal weg. Vindas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bacca met een sublieme pass. Del Cid speelt de bal door. Villaescusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasso onderschept slim de pass. Lasso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Madriz rent richting de bal. Madriz geeft de bal voor. Daar is Turró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrentes schiet op doel. Vindas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لاتاليت 37%, Mairena FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
لاتاليت - Mairena FC 0:0

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Mercedes de bal onder controle te krijgen. Abad rent richting de bal. Abad passt de bal zonder na te denken. Castellón is nu in balbezit. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
لاتاليت - Mairena FC 1:0

58e minuut.
Laitano geeft een lange en hoge pass. Mercedes controleert de bal met de borst. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Cueva rent richting de bal. Cueva haalt uit met een fantastische trap. Vindas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: لاتاليت 38%, Mairena FC 62%.
لاتاليت - Mairena FC 1:0