Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lazare qarsanashvili
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Tkeshelashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze passt de bal in één keer door. Ivaniadze is nu in balbezit. Ivaniadze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lazare - qarsanashvili 1:0

10e minuut.
Nakashidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashidze probeert naar een medespeler te passen. Ivaniadze is nu in balbezit. Kvinitadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zurabishvili probeert naar een medespeler te passen. Tkeshelashvili kopt de bal weg. Shermazanashvili rent richting de bal. Shermazanashvili haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Takadze rent richting de bal. Vezirishvili onderschept slim de pass. Vezirishvili speelt de bal door. Shermazanashvili rent richting de bal. Shermazanashvili schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dadiani geeft een hoge lob. Amanatidze probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shermazanashvili rent richting de bal. Shermazanashvili schiet op doel. Chilingarashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Odikadze is nu in balbezit. Tkeshelashvili verovert de bal door een tackle van achteren. Tkeshelashvili met een sublieme pass. Shermazanashvili is nu in balbezit. Shermazanashvili draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Takadze probeert de bal aan de voet te houden. Shermazanashvili rent richting de bal. Licheli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Licheli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazare 45%, qarsanashvili 55%.
lazare - qarsanashvili 1:0

50e minuut.
Kvinitadze passt de bal met de wreef. Kashmadze met een sublieme pass. Ivaniadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniadze haalt uit met een fantastische trap. Zurabishvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lazare - qarsanashvili 2:0

57e minuut.
Perkhuli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beraia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chilingarashvili met een harde bal richting middenveld. Dadiani heeft problemen om de bal te vangen. Tkeshelashvili probeert naar een medespeler te passen. Ivaniadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniadze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lazare - qarsanashvili 3:0

66e minuut.
Takadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Takadze met een sublieme pass. Ivaniadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvinitadze is nu in balbezit. Kvinitadze schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tkeshelashvili met een sublieme pass. Nakashidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Andronikashvili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andronikashvili krijgt een gele kaart. Nakashidze raakt geblesseerd tijdens het duel. Beraia met een snel genomen vrije trap. Ivaniadze rent richting de bal. Ivaniadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Takadze passt de bal met de wreef. Beraia bereikt de bal nog maar net als eerste. Beraia geeft een lange en hoge pass. Ivaniadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaniadze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kavzinadze rent richting de bal. Kvinitadze verovert de bal door een tackle van achteren. Kvinitadze passt de bal in één keer door. Ivaniadze heeft problemen om de bal te vangen. Ivaniadze haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lazare 31%, qarsanashvili 69%.
lazare - qarsanashvili 3:0