Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsaishi82 moxeve var bliad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Kargareteli bereikt de bal nog maar net als eerste. Shavgulidze verovert de bal door een tackle van achteren. Shavgulidze passt de bal zonder na te denken. Chanturia rent richting de bal. Chanturia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Buchukuri kopt de bal weg. Klungelig pakt Shavgulidze de bal. Khinikadze is nu in balbezit. Buchukuri is nu in balbezit. Buchukuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rusia kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gogishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiladze rent richting de bal. Chiladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rusia geeft een hoge lob. Inworp. Gogishvili zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiladze rent richting de bal. Chiladze geeft een hoge lob. Lomouri bokst de bal weg. Chanturia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
tsaishi82 - moxeve var bliad 0:1

26e minuut.
Shavgulidze heeft problemen om de bal te vangen. Buchukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchukuri met een sublieme pass. Chiladze is nu in balbezit. Chiladze passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
tsaishi82 - moxeve var bliad 0:2

34e minuut.
Shavgulidze onderschept slim de pass. Shashiashvili is nu in balbezit. Shavgulidze onderschept slim de pass. Buchukuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchukuri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsaishi82 57%, moxeve var bliad 43%.
tsaishi82 - moxeve var bliad 0:2

62e minuut.
Kargareteli geeft de bal voor. Gamrekeli kopt de bal weg. Buchukuri probeert de bal aan de voet te houden. Khinikadze is nu in balbezit. Khinikadze schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kargareteli rent richting de bal. Kargareteli geeft een lange en hoge pass. Mamulashvili probeert de bal aan de voet te houden. Romanadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanadze geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Chiladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kargareteli is nu in balbezit. Chiladze verovert de bal door een tackle van achteren. Chanturia is nu in balbezit. Chanturia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lomouri met een harde bal richting middenveld. Mchedlidze kopt de bal weg. Klungelig pakt Gamrekeli de bal. Khinikadze bereikt de bal nog maar net als eerste. Khinikadze schiet op doel. Kashmadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Turmanidze geeft een hoge lob. Gogishvili kopt de bal weg. Klungelig pakt Paghava de bal. Chanturia rent richting de bal. Chanturia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsaishi82 51%, moxeve var bliad 49%.
tsaishi82 - moxeve var bliad 0:2