Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Patafiany Ciechanow Legia_Warszawa
Go Fight Tactiek 532 SL-5 wys
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 52
adequate Schieten very good
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Donadel is nu in balbezit. Donadel geeft een lange en hoge pass. Daar is Carlgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutuc rent richting de bal. Lutuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lutuc verovert de bal door een tackle van achteren. Carlgren rent richting de bal. Lutuc onderschept slim de pass. Lutuc geeft een hoge lob. Jędrzejak heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fąk rent richting de bal. Fąk draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Patafiany Ciechanow - Legia_Warszawa 0:1

13e minuut.
Donadel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sápi komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Neacşu is nu in balbezit. Neacşu met een sublieme pass. Daar is Sitio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sitio geeft een hoge lob. Lutuc krijgt zijn hoofd ertegen. Treiberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Pia is nu in balbezit. Manilha onderschept slim de pass. Manilha passt de bal met de wreef. Różański bereikt de bal nog maar net als eerste. Różański schiet op doel. Guevara bokst de bal weg.

28e minuut.
Lutuc passt de bal in één keer door. Sitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio geeft een lange en hoge pass. Lutuc maakt een snoekduik en kopt de bal. Treiberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Patafiany Ciechanow - Legia_Warszawa 0:2

39e minuut.
Sitio rent richting de bal. Sitio probeert naar een medespeler te passen. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc schiet op doel. Treiberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een lange en hoge pass. Sitio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitio geeft een hoge lob. Lutuc krijgt zijn hoofd ertegen. Treiberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Patafiany Ciechanow 65%, Legia_Warszawa 35%.
AC Patafiany Ciechanow - Legia_Warszawa 0:2

48e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlgren is nu in balbezit. Lutuc begaat een overtreding. Lutuc krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Sápi de bal onder controle te krijgen. Sitio is nu in balbezit. Sitio geeft de bal voor. Lutuc maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bá Tiến is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Patafiany Ciechanow - Legia_Warszawa 0:3

50e minuut.
Fabuľa komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Leier probeert naar een medespeler te passen. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kuytubahar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuytubahar krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Jędrzejak kopt de bal weg. Fabuľa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaźmierczyk. Kaźmierczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Patafiany Ciechanow 73%, Legia_Warszawa 27%.
AC Patafiany Ciechanow - Legia_Warszawa 0:3