Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olympique club safi IZK
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique club safi 65%, IZK 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olympique club safi - IZK 0:0

48e minuut.
Ismaili is nu in balbezit. Ismaili passt de bal zonder na te denken. Daar is Osmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bahri de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chadli rent richting de bal. Osmani is nu in balbezit. Osmani probeert naar een medespeler te passen. Abbasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Daar is Osmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haji is nu in balbezit. Haji passt de bal in één keer door. Daar is Ismaili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismaili schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Osmani is nu in balbezit. Osmani passt de bal zonder na te denken. Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane rent richting de bal. Ben Slimane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ben Slimane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tibi rent richting de bal. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap. Habib-Allah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olympique club safi - IZK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olympique club safi 58%, IZK 42%.
olympique club safi - IZK 1:0
IZK