Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kenya U21 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4539
Kenya U21 New Zealand U21
antioquia Tactiek Test 5
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
37.6 gemiddelde waardering 36.9
adequate Schieten weak
average Passen adequate
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Vlahos is nu in balbezit. Vlahos speelt de bal door. O`Brien rent richting de bal. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Odhieng is nu in balbezit. Odhieng probeert naar een medespeler te passen. Matiku geeft de bal voor. Kinsaka krijgt zijn hoofd ertegen. Tickle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Berry geeft een lange en hoge pass. Daar is Tikolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Brien rent richting de bal. O`Brien schiet op doel. De bal raakt de paal. O`Brien rent richting de bal. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Buitenspel voor Kinsaka. Goede buitenspelval van de verdediging. Dodson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Odhiambo heeft problemen om de bal te vangen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Harvey verovert de bal door een tackle van achteren. Harvey probeert naar een medespeler te passen. O`Brien probeert naar een medespeler te passen. Vlahos rent richting de bal. Vlahos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Kemboi komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Viertal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maiyani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Daar is Odhieng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole geeft de bal voor. O`Brien rent richting de bal. O`Brien haalt uit met een fantastische trap. Murunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 56%, New Zealand U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kenya U21 - New Zealand U21 0:0

46e minuut.
Vettori komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen. Hawksbey komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Berry rent richting de bal. Ukiru onderschept slim de pass. Ukiru passt de bal in één keer door. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Matiku passt de bal met de wreef. Ukiru is nu in balbezit. Ukiru geeft de bal voor. Kinsaka kan de bal niet met de borst controleren. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Kitutele komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Knight passt de bal met de wreef. Odhieng is nu in balbezit. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Cole geeft een lange en hoge pass. O`Brien rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani passt de bal met de wreef. Kitutele rent richting de bal. Kitutele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kenya U21 - New Zealand U21 1:0

76e minuut.
Kemboi geeft de bal voor. Klungelig pakt Kitutele de bal. McKinnon is nu in balbezit. Kinsaka onderschept slim de pass. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Okoth komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ngugi passt de bal zonder na te denken. Kitutele is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dodson. Kitutele moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kitutele kan niet meer verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ngugi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kenya U21 45%, New Zealand U21 55%.
Kenya U21 - New Zealand U21 1:0