Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SEP Palmeiras Laranjeiras
Lucas1 Tactiek 352t
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 44.3
adequate Schieten very good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Więcławski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema met een sublieme pass. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:1

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szajter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malagola geeft een hoge lob. Bebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Valão speelt de bal door. Kaczmarski probeert naar een medespeler te passen. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:2

22e minuut.
Speriatu rent richting de bal. Speriatu geeft de bal voor. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema schiet op doel. Guguła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Iorgulescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow is nu in balbezit. Speriatu onderschept slim de pass. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prudêncio geeft de bal voor. Speriatu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Valão kopt de bal weg. Petović speelt de bal door. Speriatu rent richting de bal. Speriatu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:3

35e minuut.
Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Speriatu de bal. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Guguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kłósek onderschept slim de pass. Kłósek speelt de bal door. Speriatu bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dytłow de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SEP Palmeiras 71%, Laranjeiras 29%.
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:4

49e minuut.
Inworp. Szczerbaniuk met een snelle inworp. Kłósek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek geeft een hoge lob. Speriatu maakt een snoekduik en kopt de bal. Guguła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Ipanema krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:5

65e minuut.
Pereira da Fonseca met een sublieme pass. Iorgulescu kopt de bal weg. Tiutiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bebek is nu in balbezit. Bebek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Szczerbaniuk geeft de bal voor. Daar is Prudêncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaczmarski kopt de bal weg. Klungelig pakt Speriatu de bal. Speriatu schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Kaczmarski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema verovert de bal door een tackle van achteren. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Guguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 0:6

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu geeft de bal voor. de Ipanema maakt een snoekduik en kopt de bal. Guguła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sieńko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sieńko geeft een lange en hoge pass. Daar is Belasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arreaza rent richting de bal. Arreaza draait met de bal, schiet en ... Pereira da Fonseca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 1:6

76e minuut.
Kłósek probeert de bal aan de voet te houden. Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović met een sublieme pass. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel. Guguła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SEP Palmeiras - Laranjeiras 1:7

78e minuut.
Kłósek met een sublieme pass. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Speriatu heeft problemen om de bal te vangen. Speriatu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Szajter kopt de bal weg. Pesce bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesce passt de bal zonder na te denken. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu draait met de bal, schiet en ... Guguła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SEP Palmeiras 60%, Laranjeiras 40%.
SEP Palmeiras - Laranjeiras 1:7