Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canhota Futebol Clube FURRECA F.C
532 Tactiek nova
54% Balbezit 46%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 29.6
good Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Gajewski is nu in balbezit. Patynek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gajewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eresov met een snel genomen vrije trap. Guerra de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicklaus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nicklaus krijgt een gele kaart. Guerra de Andrade is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musiałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Surfista probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - FURRECA F.C 1:0

13e minuut.
Musiałek kopt de bal weg. Silva Neto is nu in balbezit. Açougueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patynek rent richting de bal. Patynek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - FURRECA F.C 2:0

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Gajewski de bal onder controle te krijgen. Alończyk rent richting de bal. Ljuboja bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Silva Neto geeft een lange en hoge pass. Sáfár is nu in balbezit. Eco bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár verovert de bal door een tackle van achteren. Sáfár geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 50%, FURRECA F.C 50%.
Canhota Futebol Clube - FURRECA F.C 2:0

58e minuut.
Musiałek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Vitoriamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Stange onderschept slim de pass. Stange probeert naar een medespeler te passen. Salvi is nu in balbezit. Salvi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ziel geeft een lange en hoge pass. Sáfár probeert de bal aan de voet te houden. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka schiet op doel. Surfista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - FURRECA F.C 3:0

88e minuut.
Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alończyk verovert de bal door een tackle van achteren. Alończyk met een sublieme pass. Salvi is nu in balbezit. Salvi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 65%, FURRECA F.C 35%.
Canhota Futebol Clube - FURRECA F.C 3:0