Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.F.Bets Laranjeiras
Nova Temporada Tactiek 352t
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 40.9
solid Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Szczerbaniuk geeft een hoge lob. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Niziołek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Niziołek krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Pesce geeft een hoge lob. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirnes met een sublieme pass. Kaczmarski is nu in balbezit. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Sardento probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Borba probeert naar een medespeler te passen. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling passt de bal in één keer door. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pereira da Fonseca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Belasco onderschept slim de pass. Belasco geeft een lange en hoge pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Semmeling verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi is nu in balbezit. Belasco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sephadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Semmeling neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pereira da Fonseca bokst de bal weg.

27e minuut.
Borba met een sublieme pass. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven passt de bal met de wreef. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Semmeling rent richting de bal. Semmeling passt de bal zonder na te denken. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Pereira da Fonseca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.F.Bets - Laranjeiras 1:0

32e minuut.
Niziołek rent richting de bal. Niziołek probeert naar een medespeler te passen. Sirnes rent richting de bal. Kaczmarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Targosz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butucea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 51%, Laranjeiras 49%.
A.F.Bets - Laranjeiras 1:0

49e minuut.
Borba passt de bal met de wreef. Sephadi is nu in balbezit. Grozăvescu speelt de bal door. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Petović met een sublieme pass. de Ipanema heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema passt de bal in één keer door. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baranowski passt de bal met de wreef. Sephadi is nu in balbezit. Szczerbaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sephadi onderschept slim de pass. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Pereira da Fonseca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Petović rent richting de bal. Petović speelt de bal door. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.F.Bets 44%, Laranjeiras 56%.
A.F.Bets - Laranjeiras 1:0