Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canhota Futebol Clube ST JULIA-ES
532 Tactiek 343 meu
63% Balbezit 37%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzeo is nu in balbezit. Lucaciu verovert de bal door een tackle van achteren. Lucaciu geeft een hoge lob. Sáfár springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Sáfár onderschept slim de pass. Natzuka is nu in balbezit. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Lucaciu passt de bal in één keer door. Kwiecień rent richting de bal. Kwiecień geeft de bal voor. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Scorpions is nu in balbezit. Natzuka verovert de bal door een tackle van achteren. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 1:0

26e minuut.
Mazzeo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

37e minuut.
Lucaciu passt de bal zonder na te denken. Kwiecień is nu in balbezit. Kwiecień geeft een hoge lob. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 2:0

40e minuut.
Corrêa rent richting de bal. Grilo rent richting de bal. Met opzet legt Corrêa zijn tegenspeler op de grond. Grilo raakt geblesseerd tijdens het duel. Grilo met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 41%, ST JULIA-ES 59%.
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 2:0

53e minuut.
Valdo met een snelle inworp. Scorpions is nu in balbezit. Natzuka begaat een overtreding. Scorpions is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valdo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Magalhães onderschept slim de pass. Magalhães geeft een lange en hoge pass. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 3:0

62e minuut.
Silva Neto is nu in balbezit. Silva Neto geeft een lange en hoge pass. Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień onderschept slim de pass. Kwiecień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 4:0

64e minuut.
Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valdo. Valdo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel geeft een hoge lob. Sáfár controleert de bal met de borst. Natzuka rent richting de bal. Natzuka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Weiss geeft een hoge lob. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár rent richting de bal. Sáfár draait met de bal, schiet en ... Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 5:0

73e minuut.
Capel bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva Neto geeft een lange en hoge pass. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Valadão heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Kwiecień bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiecień geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 6:0

85e minuut.
Corrêa passt de bal met de wreef. Capel heeft problemen om de bal te vangen. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Sáfár de bal. Sáfár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canhota Futebol Clube 36%, ST JULIA-ES 64%.
Canhota Futebol Clube - ST JULIA-ES 7:0