Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras ST JULIA-ES
352t Tactiek 343 meu
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
28 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 16.4
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Valdo met een sublieme pass. de Ipanema met een sublieme pass. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel. Alves Brito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 1:0

5e minuut.
Petović probeert naar een medespeler te passen. Kijoś rent richting de bal. Kijoś passt de bal in één keer door. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Haunsschmid met een sublieme pass. Klungelig pakt Taddei de bal. Petović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kijoś de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Valdo rent richting de bal. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski geeft een lange en hoge pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Alves Brito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
de Ipanema onderschept slim de pass. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Haunsschmid rent richting de bal. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kaczmarski speelt de bal door. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema probeert naar een medespeler te passen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 2:0

16e minuut.
Pesce is nu in balbezit. Pesce speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 3:0

18e minuut.
Valadão kopt de bal weg. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Maracanã legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kijoś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Petović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 4:0

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Valdo de bal onder controle te krijgen. Petović is nu in balbezit. Petović speelt de bal door. Daar is Haunsschmid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haunsschmid geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid is nu in balbezit. Haunsschmid geeft een hoge lob. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Corrêa bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid onderschept slim de pass. Haunsschmid geeft de bal voor. Kijoś rent richting de bal. Kijoś geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Scorpions bereikt de bal nog maar net als eerste. Petović verovert de bal door een tackle van achteren. Petović speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 5:0

35e minuut.
Kijoś passt de bal zonder na te denken. Haunsschmid is nu in balbezit. Haunsschmid passt de bal met de wreef. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Alves Brito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maracanã heeft problemen om de bal te vangen. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 6:0

39e minuut.
Scorpions met een sublieme pass. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Alves Brito met een harde bal richting middenveld. Kaczmarski kopt de bal weg. Petović speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 17%, ST JULIA-ES 83%.
Laranjeiras - ST JULIA-ES 7:0

48e minuut.
Pesce heeft problemen om de bal te vangen. Pesce geeft een hoge lob. Vieira heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema bereikt de bal nog maar net als eerste. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Valadão verovert de bal door een tackle van achteren. Haunsschmid kopt de bal weg. Kijoś rent richting de bal. Kijoś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Taddei is nu in balbezit. Pesce is nu in balbezit. Petović rent richting de bal. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel. Paal! de Ipanema rent richting de bal. de Ipanema haalt uit met een fantastische trap. Alves Brito probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 8:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Haunsschmid bereikt de bal nog maar net als eerste. Haunsschmid schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Petović passt de bal met de wreef. Haunsschmid met een sublieme pass. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś haalt uit met een fantastische trap. Maracanã probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alves Brito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Valdo rent richting de bal. Kaczmarski onderschept slim de pass. Kaczmarski speelt de bal door. Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
de Ipanema passt de bal zonder na te denken. Mazzeo rent richting de bal. Met opzet legt Haunsschmid zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Haunsschmid moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haunsschmid schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
Petović geeft de bal voor. Kijoś kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert de Ipanema de bal onder controle te krijgen. Kijoś is nu in balbezit. Kijoś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kaczmarski geeft de bal voor. Kijoś heeft problemen om de bal te vangen. de Ipanema is nu in balbezit. de Ipanema geeft de bal voor. Kijoś is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - ST JULIA-ES 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 15%, ST JULIA-ES 85%.
Laranjeiras - ST JULIA-ES 9:0