Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Canarinho FC
nova Tactiek agora vai
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 38.1
adequate Schieten adequate
average Passen weak
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Moeller verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller speelt de bal door. Buchalik rent richting de bal. Buchalik haalt uit met een fantastische trap. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:1

8e minuut.
Moeller speelt de bal door. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer speelt de bal door. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pedalada geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porter met een snelle inworp. Moeller geeft de bal voor. Stange kopt de bal weg. Andino bokst de bal weg.

12e minuut.
Garibaldi is nu in balbezit. Porter verovert de bal door een tackle van achteren. Porter geeft de bal voor. Cramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramer schiet op doel. Andino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:2

17e minuut.
Buchalik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eco. Buchalik raakt geblesseerd tijdens het duel. Moeller wilt de vrije trap nemen. Pedalada probeert de bal aan de voet te houden. Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Açougueiro heeft problemen om de bal te vangen. Cramer is nu in balbezit. Mozer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cramer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cramer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Porter de bal. Açougueiro rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Porter. Porter krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irrazabal is nu in balbezit. Stange bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal verovert de bal door een tackle van achteren. Irrazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:3

24e minuut.
Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller probeert naar een medespeler te passen. Buchalik is nu in balbezit. Buchalik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Andino bokst de bal weg.

27e minuut.
Cramer passt de bal in één keer door. Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller passt de bal zonder na te denken. Buchalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalik draait met de bal, schiet en ... Andino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stange kopt de bal weg. Daar is Mozer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irrazabal is nu in balbezit. Irrazabal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Mozer rent richting de bal. Buchalik onderschept slim de pass. Cramer is nu in balbezit. Cramer haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Açougueiro rent richting de bal. Moeller onderschept slim de pass. Moeller passt de bal in één keer door. Buchalik rent richting de bal. Buchalik haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 57%, Canarinho FC 43%.
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:3

53e minuut.
Poenisch geeft een lange en hoge pass. Surfista rent richting de bal. Surfista geeft een hoge lob. Buchalik heeft problemen om de bal te vangen. Buchalik haalt uit met een fantastische trap. Andino bokst de bal weg. Cramer is nu in balbezit. Cramer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:4

60e minuut.
Porter rent richting de bal. Porter geeft een hoge lob. Cramer kopt de bal weg. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal schiet op doel. Andino bokst de bal weg. Irrazabal is nu in balbezit. Irrazabal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:5

68e minuut.
Ruivo neemt vlug de vrije trap. Moeller is nu in balbezit. Moeller geeft een lange en hoge pass. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moeller geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cramer geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Andino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Buchalik rent richting de bal. Mozer verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller is nu in balbezit. Moeller geeft een hoge lob. Cramer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:6

71e minuut.
Gervasi komt het veld opgelopen. Dizdeşen komt het veld opgelopen. Del Bono komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Açougueiro met een snelle inworp. Gervasi controleert de bal met de borst. Gervasi schiet op doel. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:7

77e minuut.
Gervasi is nu in balbezit. Pedalada is nu in balbezit. Gervasi onderschept slim de pass. Gervasi draait met de bal, schiet en ... Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Moeller de bal. Moeller geeft de bal voor. Daar is Stange, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Bono bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Bono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:8

81e minuut.
Eco bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal onderschept slim de pass. Irrazabal passt de bal zonder na te denken. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi draait met de bal, schiet en ... Andino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gervasi rent richting de bal. Irrazabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Irrazabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:9

83e minuut.
Daar is Canabrava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canabrava probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pedalada de bal. Irrazabal rent richting de bal. Irrazabal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Helísek geeft de bal voor. Stange probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Bono rent richting de bal. Del Bono haalt uit met een fantastische trap. Andino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gervasi rent richting de bal. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Mozer is nu in balbezit. Mozer met een sublieme pass. Gervasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gervasi haalt uit met een fantastische trap. Andino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 59%, Canarinho FC 41%.
FURRECA F.C - Canarinho FC 0:9