Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joacaba Team Canhota Futebol Clube
Attack Tactiek 532
42% Balbezit 58%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 36.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Lucaciu onderschept slim de pass. Lucaciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Pedregosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáfár rent richting de bal. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Tomazzi de bal. Natzuka rent richting de bal. Natzuka met een sublieme pass. Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Patynek draait met de bal, schiet en ... Daar is Vilar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucaciu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lucaciu krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vilar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vilar met een snel genomen vrije trap. Weiss kopt de bal weg. Daar is Suassuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 0:2

29e minuut.
Sáfár is nu in balbezit. Sáfár geeft een lange en hoge pass. Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Natzuka passt de bal met de wreef. Pedregosa heeft problemen om de bal te vangen. Patynek rent richting de bal. Patynek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 0:3

36e minuut.
Inworp. Lucaciu met de inworp. Patynek rent richting de bal. Patynek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lucaciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patynek is nu in balbezit. Patynek met een sublieme pass. Sáfár rent richting de bal. Sáfár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Natzuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek is nu in balbezit. Natzuka is nu in balbezit. Patynek is nu in balbezit. Patynek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 75%, Canhota Futebol Clube 25%.
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 0:4

54e minuut.
Suassuna onderschept slim de pass. Suassuna speelt de bal door. Navarro rent richting de bal. Navarro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 1:4

57e minuut.
Inworp. Silva Neto met de inworp. Natzuka rent richting de bal. Natzuka passt de bal in één keer door. Vitoriamo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Natzuka rent richting de bal. Tomazzi maakt een afschuwelijke overtreding. Natzuka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomazzi geeft een hoge lob. Vitoriamo met een snel genomen vrije trap. Sáfár bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáfár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lucaciu is nu in balbezit. Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lucaciu passt de bal in één keer door. Patynek is nu in balbezit. Natzuka speelt de bal door. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár haalt uit met een fantastische trap. Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Lucaciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka passt de bal in één keer door. Sáfár is nu in balbezit. Sáfár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 1:5

79e minuut.
Magalhães probeert naar een medespeler te passen. Lucaciu is nu in balbezit. Lucaciu probeert naar een medespeler te passen. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lucaciu rent richting de bal. Lucaciu geeft een hoge lob. Natzuka kopt de bal weg. Patynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patynek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joacaba Team 75%, Canhota Futebol Clube 25%.
joacaba Team - Canhota Futebol Clube 1:5