Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ducks Anaheim Laranjeiras
U siebie Tactiek 352t
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 44.1
matig Schieten solide
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Ivansuc geeft de bal voor. Klungelig pakt Barradão de bal. Barradão passt de bal in één keer door. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Stanisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Villanueva probeert naar een medespeler te passen. Barradão is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haspolatlı. Haspolatlı krijgt een gele kaart. Barradão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ivansuc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barradão is nu in balbezit. Barradão schiet op doel. Stanisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bacchini rent richting de bal. Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek geeft een hoge lob. Villanueva is nu in balbezit. Villanueva draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatlı onderschept slim de pass. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szreder de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 0:1

17e minuut.
Kłósek geeft een lange en hoge pass. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Barradão rent richting de bal. Barradão draait met de bal, schiet en ... Stanisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 0:2

25e minuut.
Villanueva rent richting de bal. Villanueva passt de bal in één keer door. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Perez met een sublieme pass. Daar is Barradão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barradão speelt de bal door. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Łożyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Begala rent richting de bal. Spisz onderschept slim de pass. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:2

31e minuut.
Begala rent richting de bal. Begala geeft de bal voor. Kijoś probeert naar een medespeler te passen. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 70%, Laranjeiras 30%.
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:2

51e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Perez is nu in balbezit. Perez passt de bal met de wreef. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Colotto kopt de bal weg. Perez speelt de bal door. Daar is Barradão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barradão schiet op doel. Stanisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:3

53e minuut.
Volder komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Perez speelt de bal door. Kijoś rent richting de bal. Kijoś speelt de bal door. Villanueva rent richting de bal. Villanueva geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Saccomani komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Begala verovert de bal door een tackle van achteren. Begala geeft een hoge lob. Barradão rent richting de bal. Barradão schiet op doel. Stanisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:4

65e minuut.
Villanueva met een sublieme pass. Perez probeert naar een medespeler te passen. Ivansuc rent richting de bal. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ... Stanisz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Ivansuc speelt de bal door. Szreder met een sublieme pass. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Stanisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Mateiaş komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal met de wreef. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão schiet op doel. Stanisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:5

80e minuut.
Haspolatlı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villanueva met de inworp. Barradão rent richting de bal. Barradão draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Villanueva geeft de bal voor. Szreder bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc schiet op doel. Stanisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:6

83e minuut.
Niemiec probeert naar een medespeler te passen. Gvirtz is nu in balbezit. Tiutiu verovert de bal door een tackle van achteren. Perez met een sublieme pass. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perez neemt de hoekschop. Barradão krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kijoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś geeft een hoge lob. Szreder probeert de bal aan de voet te houden. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ducks Anaheim 68%, Laranjeiras 32%.
Ducks Anaheim - Laranjeiras 1:6