Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laranjeiras Ducks Anaheim
352t Tactiek U siebie
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 34.7
solide Schieten matig
matig Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Daar is Ivansuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivansuc passt de bal in één keer door. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Ducks Anaheim 1:0

10e minuut.
Volder is nu in balbezit. Steffenhagen begaat een overtreding. Volder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Volder zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Tiutiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gvirtz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvirtz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kijoś passt de bal in één keer door. Haspolatlı rent richting de bal. Barradão verovert de bal door een tackle van achteren. Barradão schiet op doel. Wodarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Ducks Anaheim 2:0

16e minuut.
Kłósek passt de bal met de wreef. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc passt de bal zonder na te denken. Barradão heeft problemen om de bal te vangen. Barradão draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Ducks Anaheim 3:0

18e minuut.
Pilarczyk geeft een hoge lob. Kłósek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Haspolatlı de bal onder controle te krijgen. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Wodarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Ghişoiu met een sublieme pass. Kijoś kopt de bal weg. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kłósek onderschept slim de pass. Kłósek met een sublieme pass. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ... Wodarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Ducks Anaheim 4:0

33e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Steffenhagen is nu in balbezit. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Begala passt de bal met de wreef. Steffenhagen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen probeert naar een medespeler te passen. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ... Wodarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivansuc rent richting de bal. Ivansuc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 32%, Ducks Anaheim 68%.
Laranjeiras - Ducks Anaheim 4:0

55e minuut.
Kłósek verovert de bal door een tackle van achteren. Kłósek geeft de bal voor. Barradão kopt de bal weg. Ivansuc is nu in balbezit. Ivansuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kijoś passt de bal zonder na te denken. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc passt de bal met de wreef. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Kijoś verovert de bal door een tackle van achteren. Kijoś met een sublieme pass. Barradão is nu in balbezit. Barradão haalt uit met een fantastische trap. Wodarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ivansuc de bal. Ivansuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Laranjeiras - Ducks Anaheim 5:0

64e minuut.
Niemiec komt het veld opgelopen. Łożyński komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spisz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Perez is nu in balbezit. Perez probeert naar een medespeler te passen. Haspolatlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão onderschept slim de pass. Barradão draait met de bal, schiet en ... Wodarz bokst de bal weg.

77e minuut.
Volder bereikt de bal nog maar net als eerste. Steffenhagen onderschept slim de pass. Steffenhagen speelt de bal door. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kijoś is nu in balbezit. Kijoś passt de bal in één keer door. Ivansuc probeert naar een medespeler te passen. Barradão bereikt de bal nog maar net als eerste. Barradão schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Ivansuc onderschept slim de pass. Ivansuc passt de bal met de wreef. Barradão is nu in balbezit. Barradão schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laranjeiras 35%, Ducks Anaheim 65%.
Laranjeiras - Ducks Anaheim 5:0