Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Lëtzebuerg U21
Test 1 Tactiek senegal ofansif
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 33.9
poor Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen average


18e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Berry geeft de bal voor. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien schiet op doel. Lippmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morgenstern met de inworp. Rayal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole onderschept slim de pass. Cole geeft de bal voor. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dodson probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michaux met de inworp. Rayal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rayal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knight met een sublieme pass. Cole is nu in balbezit. Cole geeft een lange en hoge pass. Lippmann bokst de bal weg. O`Brien bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Brien haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

43e minuut.
Viertal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brachtenbach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wolter rent richting de bal. Wolter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Vettori komt het veld opgelopen. Mika komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 54%, Lëtzebuerg U21 46%.
New Zealand U21 - Lëtzebuerg U21 1:0

46e minuut.
Vanek komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vanek met de inworp. Koch geeft de bal voor. Brachtenbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Morgenstern is nu in balbezit. Morgenstern geeft de bal voor. Mika geeft de bal voor. O`Brien rent richting de bal. O`Brien draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cole rent richting de bal. Michaux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cole is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ramsay komt het veld opgelopen. Welter komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Meyer rent richting de bal. O`Brien onderschept slim de pass. Brachtenbach is nu in balbezit. O`Brien onderschept slim de pass. O`Brien draait met de bal, schiet en ... Lippmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 37%, Lëtzebuerg U21 63%.
New Zealand U21 - Lëtzebuerg U21 1:0