Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Schweiz U21
4312s Tactiek Spatii de atac
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
41.6 gemiddelde waardering 47.1
weak Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


16e minuut.
Mettraux speelt de bal door. Testosteron is nu in balbezit. Testosteron geeft de bal voor. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Cooper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Zielke rent richting de bal. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodson verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfils verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfils schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Berry is nu in balbezit. Berry passt de bal met de wreef. Vlahos met een sublieme pass. Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cadisch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Schweiz U21 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
New Zealand U21 - Schweiz U21 0:0

46e minuut.
Lüscher komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Dodson verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos rent richting de bal. Bonfils begaat een overtreding. Bonfils krijgt een gele kaart. Vlahos wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vlahos kan niet meer verder spelen. O`Brien komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cadisch met een sublieme pass. Simmen kopt de bal weg. Bonfils is nu in balbezit. Bonfils haalt uit met een fantastische trap. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Schweiz U21 0:1

57e minuut.
Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Daar is Testosteron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Testosteron speelt de bal door. Mettraux rent richting de bal. Mettraux schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bonfils bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonfils is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kammer komt het veld opgelopen. Hawksbey komt het veld opgelopen. Vettori komt het veld opgelopen. Bonfils raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spinatsch komt het veld opgelopen. Simmen kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Testosteron onderschept slim de pass. Testosteron speelt de bal door. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch schiet op doel. Cooper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Alves geeft een lange en hoge pass. Lüscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüscher speelt de bal door. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Schweiz U21 0:2

79e minuut.
Spinatsch is nu in balbezit. Vettori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spinatsch raakt geblesseerd tijdens het duel. Mettraux zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kammer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Harrison controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nussbaum maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen draait met de bal, schiet en ... Cooper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Schweiz U21 0:3

89e minuut.
Alves geeft de bal voor. Lüscher is nu in balbezit. Knight tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 53%, Schweiz U21 47%.
New Zealand U21 - Schweiz U21 0:3