Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrella Del Sur C.F DavCar FC
Branha3 Tactiek DavCar Bo
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 40.8
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Lobelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu schiet op doel. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - DavCar FC 1:0

9e minuut.
Vascu passt de bal in één keer door. Guerrero met een sublieme pass. Campomaggio heeft problemen om de bal te vangen. Campomaggio geeft de bal voor. Vascu kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pisarski is nu in balbezit. Pisarski passt de bal zonder na te denken. de Mota is nu in balbezit. Campomaggio is nu in balbezit. Campomaggio draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Banasiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdea rent richting de bal. Vascu verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu schiet op doel. Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pisarski passt de bal in één keer door. Guerrero speelt de bal door. Campomaggio met een sublieme pass. Vascu rent richting de bal. Vascu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sorribas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Turczyński neemt vlug de vrije trap. de Mota rent richting de bal. Søfteland is nu in balbezit. Søfteland schiet op doel. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 55%, DavCar FC 45%.
Estrella Del Sur C.F - DavCar FC 1:0

49e minuut.
Turczyński passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Pawłowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vascu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laguía neemt de penalty, wat een uithaal! Peláez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrella Del Sur C.F - DavCar FC 2:0

53e minuut.
Campomaggio speelt de bal door. Klungelig pakt Pawłowski de bal. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguía is nu in balbezit. Laguía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Moha passt de bal zonder na te denken. Álvarez Marín heeft problemen om de bal te vangen. Álvarez Marín geeft de bal voor. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Laguía geeft de bal voor. Klungelig pakt Turczyński de bal. Sorribas onderschept slim de pass. Sorribas haalt uit met een fantastische trap. Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Korvín speelt de bal door. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee passt de bal in één keer door. Campomaggio heeft problemen om de bal te vangen. Campomaggio schiet op doel. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Campomaggio passt de bal met de wreef. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Laguía met de inworp. Guerrero rent richting de bal. Banasiak begaat een overtreding. Banasiak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrella Del Sur C.F 37%, DavCar FC 63%.
Estrella Del Sur C.F - DavCar FC 2:0