Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DavCar FC Estrella Del Sur C.F
DavCar Bo Tactiek Branha3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 39.2
average Schieten good
weak Passen weak
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Moha passt de bal met de wreef. Guerrero met een sublieme pass. Andonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov draait met de bal, schiet en ... Peláez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DavCar FC - Estrella Del Sur C.F 0:1

8e minuut.
Daar is Onteniente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galdea is nu in balbezit. Laguía begaat een overtreding. Laguía krijgt een gele kaart. Galdea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

11e minuut.
Guerrero speelt de bal door. Vascu rent richting de bal. Pawłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Andonov onderschept slim de pass. Andonov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gyánó verovert de bal door een tackle van achteren. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galdea. Vascu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vascu kan niet meer verder spelen. Villena Soriano komt het veld opgelopen.

26e minuut.
de Mota met een sublieme pass. Søfteland bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, van Stee moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! van Stee schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 62%, Estrella Del Sur C.F 38%.
DavCar FC - Estrella Del Sur C.F 0:1

48e minuut.
Pisarski passt de bal zonder na te denken. Søfteland bereikt de bal nog maar net als eerste. Moha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moha krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Moha probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Søfteland rent richting de bal. Søfteland draait met de bal, schiet en ... Maj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DavCar FC - Estrella Del Sur C.F 1:1

85e minuut.
Korvín rent richting de bal. Onteniente rent richting de bal. Laguía tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laguía krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

87e minuut.
Turczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyński geeft een hoge lob. de Mota bereikt de bal nog maar net als eerste. de Mota schiet op doel. Maj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DavCar FC 63%, Estrella Del Sur C.F 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DavCar FC - Estrella Del Sur C.F 1:1