Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy KS Owczarnia
tax2 normal Tactiek 3.5.2
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 34.8
excellent Schieten average
formidable Passen weak
formidable Verdedigen average


4e minuut.
Licznierski rent richting de bal. Licznierski geeft een lange en hoge pass. Lizarazu controleert de bal met de borst. Ptaszyński geeft een hoge lob. Sutryk geeft een lange en hoge pass. Paal!

6e minuut.
Gottwald passt de bal zonder na te denken. Lizarazu is nu in balbezit. Lizarazu passt de bal met de wreef. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pro is nu in balbezit. Waluś verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk rent richting de bal. Sutryk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 0:1

16e minuut.
Ptaszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu onderschept slim de pass. Lizarazu speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Wójcicki met de inworp. Klungelig pakt Pijak de bal. Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu geeft een lange en hoge pass. Bălănescu springt en kopt de bal. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijak rent richting de bal. Twórczyński rent richting de bal. Pijak is nu in balbezit. Twórczyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lizarazu is nu in balbezit. Radomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu onderschept slim de pass. Lizarazu draait met de bal, schiet en ... Sapela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 1:1

39e minuut.
Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu geeft een lange en hoge pass. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Sapela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 2:1

43e minuut.
Bălănescu passt de bal met de wreef. Radomski rent richting de bal. Lizarazu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lizarazu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarazu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 61%, KS Owczarnia 39%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 2:1

51e minuut.
Lizarazu passt de bal in één keer door. Daar is Bălănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radomski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radomski krijgt een gele kaart. Bălănescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bălănescu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sapela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lizarazu neemt de hoekschop. Ostwald kopt de bal weg. Sapela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Gottwald geeft een lange en hoge pass. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu passt de bal in één keer door. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu schiet op doel. Sapela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu passt de bal zonder na te denken. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Sapela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 3:1

61e minuut.
Wójcicki passt de bal zonder na te denken. Lizarazu is nu in balbezit. Lizarazu passt de bal in één keer door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Sapela bokst de bal weg. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Sapela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Piwko geeft de bal voor. Lizarazu kopt de bal weg. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarazu rent richting de bal. Lizarazu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bălănescu de bal. Bălănescu schiet op doel. Sapela bokst de bal weg.

81e minuut.
Lizarazu probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Lizarazu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarazu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pijak heeft problemen om de bal te vangen. Lizarazu met een sublieme pass. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu schiet op doel. Sapela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 4:1

87e minuut.
Waluś rent richting de bal. Waluś passt de bal in één keer door. Plawgo is nu in balbezit. Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Sapela bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Młodzi Zgryźliwi Tetrycy 52%, KS Owczarnia 48%.
Młodzi Zgryźliwi Tetrycy - KS Owczarnia 4:1