Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Królicze bobki Dżasta Team
123 Tactiek wlasna
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten average
weak Passen weak
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Mercz onderschept slim de pass. Mercz speelt de bal door. Rengifo probeert naar een medespeler te passen. Papp rent richting de bal. Papp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wrotyński is nu in balbezit. Wrotyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorkowski onderschept slim de pass. Mercz rent richting de bal. Mercz draait met de bal, schiet en ... Dângelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Królicze bobki - Dżasta Team 1:0

20e minuut.
Bozík probeert naar een medespeler te passen. Tekelioğlu geeft een hoge lob. Valdivia kopt de bal weg. Jeziorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Jeziorkowski rent richting de bal. Gabrian verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrian geeft een hoge lob. Papp bereikt de bal nog maar net als eerste. Papp draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kaplita zal de hoekschop nemen. Papp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sánchez Quiroga is nu in balbezit. Mercz verovert de bal door een tackle van achteren. Guarnotta rent richting de bal. Mercz onderschept slim de pass. Mercz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Królicze bobki 47%, Dżasta Team 53%.
Królicze bobki - Dżasta Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Królicze bobki 46%, Dżasta Team 54%.
Królicze bobki - Dżasta Team 1:0