Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piłkorze Polonia Napletont
433 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 28.3
good Schieten average
average Passen poor
solid Verdedigen weak


4e minuut.
Sneyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneyder passt de bal met de wreef. Việt Bắc bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Bắc haalt uit met een fantastische trap. Granat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - Polonia Napletont 1:0

10e minuut.
Svéda kopt de bal weg. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc passt de bal in één keer door. Doroszewski heeft problemen om de bal te vangen. Việt Bắc is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sturkenboom passt de bal in één keer door. Sneyder is nu in balbezit. Sneyder passt de bal in één keer door. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sneyder rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sturkenboom zal de hoekschop nemen. Việt Bắc maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - Polonia Napletont 2:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indyk met een snelle inworp. Rybus met een sublieme pass. Głusejdo rent richting de bal. Głusejdo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sneyder speelt de bal door. Svéda is nu in balbezit. Svéda geeft een lange en hoge pass. Việt Bắc is nu in balbezit. Việt Bắc haalt uit met een fantastische trap. Granat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - Polonia Napletont 3:0

29e minuut.
Kuzon geeft een lange en hoge pass. Angulo Alboniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo Alboniga geeft de bal voor. Việt Bắc rent richting de bal. Việt Bắc draait met de bal, schiet en ... Granat bokst de bal weg.

33e minuut.
Angulo Alboniga verovert de bal door een tackle van achteren. Kurcewicz rent richting de bal. Olek begaat een overtreding. Olek krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Việt Bắc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vilberg komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piłkorze 40%, Polonia Napletont 60%.
FC Piłkorze - Polonia Napletont 3:0

47e minuut.
Indyk probeert naar een medespeler te passen. Kurcewicz rent richting de bal. Rybus maakt een afschuwelijke overtreding. Rybus krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Guzman rent richting de bal. Kurcewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kurcewicz geeft een lange en hoge pass. Vilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilberg haalt uit met een fantastische trap. Granat bokst de bal weg. Svéda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa probeert naar een medespeler te passen. Sturkenboom met een sublieme pass. Sneyder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sneyder draait met de bal, schiet en ... Granat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - Polonia Napletont 4:0

58e minuut.
Kurcewicz rent richting de bal. Rybus maakt een afschuwelijke overtreding. Kurcewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurcewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Doroszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kurcewicz de bal. Kurcewicz met een sublieme pass. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda geeft een lange en hoge pass. Granat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Svéda is nu in balbezit. Svéda passt de bal in één keer door. Vilberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sikawa de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piłkorze - Polonia Napletont 5:0

70e minuut.
Svéda kopt de bal weg. Sneyder is nu in balbezit. Sneyder passt de bal met de wreef. Vilberg rent richting de bal. Vilberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sz. Kovács geeft de bal voor. Svéda rent richting de bal. Svéda speelt de bal door. Sneyder heeft problemen om de bal te vangen. Sneyder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

77e minuut.
Sturkenboom probeert naar een medespeler te passen. Sneyder is nu in balbezit. Sneyder passt de bal zonder na te denken. Vilberg is nu in balbezit. Vilberg draait met de bal, schiet en ... Granat bokst de bal weg. Vilberg rent richting de bal. Vilberg schiet op doel. Granat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Kurcewicz passt de bal in één keer door. Sneyder heeft problemen om de bal te vangen. Sneyder met een sublieme pass. Vilberg rent richting de bal. Vilberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Granat trapt de bal weg. Sturkenboom probeert de bal met de borst te controleren. Sturkenboom probeert naar een medespeler te passen. Vilberg is nu in balbezit. Vilberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piłkorze 39%, Polonia Napletont 61%.
FC Piłkorze - Polonia Napletont 5:0