Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bydlaki Brzyczno Skonar
Attack Tactiek kanova
64% Balbezit 36%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.1
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Daar is Farese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farese passt de bal zonder na te denken. Pecchia is nu in balbezit. Pecchia draait met de bal, schiet en ... Szałucha probeert de bal aan de voet te houden. Wilkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Sun-Bum probeert naar een medespeler te passen. Farese speelt de bal door. Pecchia heeft problemen om de bal te vangen. Pecchia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki Brzyczno - Skonar 1:0

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wilkes trapt de bal weg. Twaddle kopt de bal weg. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Farese met een sublieme pass. Slato heeft problemen om de bal te vangen. Kuźba is nu in balbezit. Slato verovert de bal door een tackle van achteren. Slato draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sun-Bum met een sublieme pass. Farese rent richting de bal. Farese speelt de bal door. Pecchia rent richting de bal. Pecchia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Guirino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peeters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeters geeft een hoge lob. Korzeniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Engan rent richting de bal. Slato onderschept slim de pass. Slato passt de bal met de wreef. Pecchia is nu in balbezit. Pecchia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Farese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Engan bereikt de bal nog maar net als eerste. Slato verovert de bal door een tackle van achteren. Slato draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki Brzyczno - Skonar 2:0

23e minuut.
Daar is Peeters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escalante onderschept slim de pass. Escalante geeft de bal voor. Pecchia rent richting de bal. Pecchia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pettersson geeft een lange en hoge pass. Pecchia maakt een snoekduik en kopt de bal. Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cikatić rent richting de bal. Nicoń verovert de bal door een tackle van achteren. Nicoń passt de bal met de wreef. Pecchia is nu in balbezit. Pecchia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese geeft de bal voor. Pettersson kopt de bal weg. Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Wilkes met een harde bal richting middenveld. Sun-Bum kopt de bal weg. Farese rent richting de bal. Farese geeft de bal voor. Wilkes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pecchia springt en kopt de bal. Wilkes bokst de bal weg.

36e minuut.
Bossis geeft een hoge lob. Pettersson rent richting de bal. Pettersson passt de bal zonder na te denken. Pecchia is nu in balbezit. Pecchia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pettersson geeft een lange en hoge pass. Pecchia rent richting de bal. Klungelig pakt Pecchia de bal. Pecchia draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki Brzyczno - Skonar 3:0

41e minuut.
Slato speelt de bal door. Pettersson heeft problemen om de bal te vangen. Pettersson probeert naar een medespeler te passen. Pecchia rent richting de bal. Pecchia schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki Brzyczno 36%, Skonar 64%.
Bydlaki Brzyczno - Skonar 3:0

50e minuut.
Daar is Sun-Bum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sun-Bum probeert naar een medespeler te passen. Farese is nu in balbezit. Farese draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sun-Bum geeft de bal voor. Szałucha kopt de bal weg. Slato rent richting de bal. Slato schiet op doel. Wilkes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Slato bereikt de bal nog maar net als eerste. Slato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pecchia de bal. Pecchia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tùng Lâm verovert de bal door een tackle van achteren. Tùng Lâm passt de bal in één keer door. Farese is nu in balbezit. Farese geeft de bal voor. Pecchia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Engan bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese verovert de bal door een tackle van achteren. Farese geeft een hoge lob. Slato rent richting de bal. Slato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Farese bereikt de bal nog maar net als eerste. Farese speelt de bal door. Pecchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecchia draait met de bal, schiet en ... Wilkes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki Brzyczno - Skonar 4:0

84e minuut.
Pettersson rent richting de bal. Pettersson passt de bal in één keer door. Pecchia is nu in balbezit. Pecchia draait met de bal, schiet en ... Wilkes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bydlaki Brzyczno - Skonar 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bydlaki Brzyczno 28%, Skonar 72%.
Bydlaki Brzyczno - Skonar 5:0