Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze kabanoski
PRZ Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Lewkowicz geeft de bal voor. Inworp. Lichodziejewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kępka probeert naar een medespeler te passen. Turján geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hanifa is nu in balbezit. Hanifa passt de bal in één keer door. Corazza is nu in balbezit. Corazza schiet op doel. Wieliczko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hanifa probeert naar een medespeler te passen. Kępka is nu in balbezit. Kępka passt de bal in één keer door. Corazza is nu in balbezit. Corazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hanifa is nu in balbezit. Hanifa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 1:0

22e minuut.
Lichodziejewski heeft problemen om de bal te vangen. Lichodziejewski geeft een lange en hoge pass. Lewkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bubała geeft een lange en hoge pass. Bajzert geeft de bal voor. Wieliczko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Lewkowicz geeft een hoge lob. Królikowski kopt de bal weg. Dłużewski probeert de bal aan de voet te houden. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 2:0

33e minuut.
Bechyně geeft een hoge lob. Hanifa rent richting de bal. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ... Żebro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Durka onderschept slim de pass. Bjelobrk onderschept slim de pass. Lichodziejewski met een sublieme pass. Corazza is nu in balbezit. Corazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 3:0

39e minuut.
Klungelig pakt Tomalik de bal. Zubek is nu in balbezit. Kępka onderschept slim de pass. Corazza rent richting de bal. Corazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 29%, kabanoski 71%.
Freeze - kabanoski 3:0

48e minuut.
Bajzert rent richting de bal. Bajzert probeert naar een medespeler te passen. Bechyně is nu in balbezit. Bechyně geeft de bal voor. Kępka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Lewkowicz is nu in balbezit. Corazza onderschept slim de pass. Corazza schiet op doel. Wieliczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kępka is nu in balbezit. Kępka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 4:0

53e minuut.
Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Kępka is nu in balbezit. Lichodziejewski rent richting de bal. Lichodziejewski geeft de bal voor. Corazza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Wieliczko trapt de bal weg van het doel. Turján kopt de bal weg. Corazza rent richting de bal. Corazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 5:0

55e minuut.
Mangiarott komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka passt de bal met de wreef. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 6:0

61e minuut.
Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Dłużewski de bal. Turján rent richting de bal. Turján passt de bal zonder na te denken. Hanifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanifa schiet op doel. Wieliczko bokst de bal weg.

66e minuut.
Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Turján kopt de bal weg. Durka controleert de bal met de borst. Gordon is nu in balbezit. Gordon geeft de bal voor. Wieliczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 7:0

69e minuut.
Corazza heeft problemen om de bal te vangen. Corazza passt de bal met de wreef. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 8:0

73e minuut.
Romeu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gordon de bal. Turján rent richting de bal. Gordon is nu in balbezit. Gordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 9:0

89e minuut.
Turján kopt de bal weg. Gordon heeft problemen om de bal te vangen. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ... Wieliczko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - kabanoski 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 18%, kabanoski 82%.
Freeze - kabanoski 10:0