Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FenderyUSA HammerCloacks
v1.1 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten poor
good Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä speelt de bal door. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils onderschept slim de pass. Beaufils draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Wojnecki met een harde bal richting middenveld. Pietilä kopt de bal weg. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 1:0

5e minuut.
Pietilä probeert naar een medespeler te passen. Beaufils is nu in balbezit. Beaufils passt de bal in één keer door. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 2:0

10e minuut.
Kusak onderschept slim de pass. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin probeert naar een medespeler te passen. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä geeft een hoge lob. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 3:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pietilä met de inworp. Kacprzyk is nu in balbezit. Beaufils onderschept slim de pass. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wojnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pietilä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bonilla springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Bonilla probeert de bal met de borst te controleren. Bonilla schiet op doel. Na een snelle pass probeert Szupin de bal onder controle te krijgen. Beaufils is nu in balbezit. Beaufils schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pietilä passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terzoni de bal. Terzoni met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Terzoni onderschept slim de pass. Terzoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusak probeert naar een medespeler te passen. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Wojnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 4:0

27e minuut.
Pietilä met een sublieme pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla speelt de bal door. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 5:0

32e minuut.
Mudrinić heeft problemen om de bal te vangen. Palinck speelt de bal door. Piwo is nu in balbezit. Piwo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 5:1

39e minuut.
Beaufils passt de bal in één keer door. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla passt de bal zonder na te denken. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 6:1

40e minuut.
Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufils passt de bal met de wreef. Terzoni met een sublieme pass. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenderyUSA 27%, HammerCloacks 73%.
FenderyUSA - HammerCloacks 6:1

47e minuut.
Daar is Pietilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietilä met een sublieme pass. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Wojnecki met een harde bal richting middenveld. Terzoni kopt de bal weg. Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lotzwik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terzoni met een sublieme pass. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk haalt uit met een fantastische trap. Mudrinić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sangronis rent richting de bal. Sangronis geeft de bal voor. Szala heeft problemen om de bal te vangen. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kiepski geeft de bal voor. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla met een sublieme pass. Beaufils rent richting de bal. Beaufils haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pietilä geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kacprzyk probeert de bal met de borst te controleren. Wojnecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Klungelig pakt Chwiałkiewicz de bal. Pietilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietilä probeert naar een medespeler te passen. Beaufils bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 7:1

65e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Bonilla passt de bal met de wreef. Kacprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufils schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pietilä onderschept slim de pass. Pietilä passt de bal in één keer door. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla schiet op doel. Wojnecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FenderyUSA - HammerCloacks 8:1

78e minuut.
Terzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Pietilä rent richting de bal. Pietilä passt de bal zonder na te denken. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Wojnecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Inworp. Pietilä met de inworp. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaufils verovert de bal door een tackle van achteren. Beaufils haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FenderyUSA 25%, HammerCloacks 75%.
FenderyUSA - HammerCloacks 8:1