Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Rzerzęczyce Bialystok SK
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 25.9
good Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Surdyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şərifzadə met een sublieme pass. Hominda is nu in balbezit. Hominda schiet op doel. Wtorek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Surdyga verovert de bal door een tackle van achteren. Del Olmo rent richting de bal. Surdyga rent richting de bal. Surdyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 1:0

12e minuut.
Hominda geeft de bal voor. Magro kopt de bal weg. Del Olmo speelt de bal door. Tuấn Khải rent richting de bal. Tuấn Khải geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Skuza kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matyas de bal onder controle te krijgen. Del Olmo met een sublieme pass. Hominda rent richting de bal. Hominda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Faiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Del Olmo rent richting de bal. Del Olmo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matyas rent richting de bal. Surdyga onderschept slim de pass. Surdyga speelt de bal door. Hominda rent richting de bal. Hominda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 2:0

20e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro met een sublieme pass. Del Olmo speelt de bal door. Hominda rent richting de bal. Hominda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cieciera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocskay verovert de bal door een tackle van achteren. Bocskay speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Urben de bal onder controle te krijgen. Tuấn Khải geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Surdyga geeft een lange en hoge pass. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Hominda rent richting de bal. Hominda schiet op doel. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 3:0

36e minuut.
Tudose bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudose geeft de bal voor. Skuza is nu in balbezit. Hominda onderschept slim de pass. Hominda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vach rent richting de bal. Del Olmo onderschept slim de pass. Del Olmo met een sublieme pass. Klungelig pakt Hominda de bal. Hominda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 4:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifzadə met de inworp. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hominda de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Rzerzęczyce 21%, Bialystok SK 79%.
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 5:0

50e minuut.
Surdyga is nu in balbezit. Surdyga probeert naar een medespeler te passen. Hominda rent richting de bal. Hominda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Buława onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 6:0

51e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro speelt de bal door. Klungelig pakt Şərifzadə de bal. Şərifzadə geeft een lange en hoge pass. Wtorek kopt de bal weg. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 7:0

55e minuut.
Şərifzadə kopt de bal weg. Surdyga probeert de bal met de borst te controleren. Surdyga speelt de bal door. Hominda rent richting de bal. Hominda schiet op doel. Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 8:0

60e minuut.
Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda geeft een hoge lob. Surdyga rent richting de bal. Surdyga draait met de bal, schiet en ... Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 9:0

71e minuut.
Tudose passt de bal in één keer door. Hominda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hominda met een sublieme pass. Surdyga is nu in balbezit. Surdyga haalt uit met een fantastische trap. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Surdyga is nu in balbezit. Wtorek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Surdyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Del Olmo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 10:0

79e minuut.
Cempel rent richting de bal. Urben verovert de bal door een tackle van achteren. Urben geeft een lange en hoge pass. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 11:0

86e minuut.
Şərifzadə is nu in balbezit. Şərifzadə geeft de bal voor. Surdyga kopt de bal weg. Hominda is nu in balbezit. Hominda schiet op doel. Durán bokst de bal weg. Surdyga rent richting de bal. Surdyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 12:0

87e minuut.
Matyas speelt de bal door. Faiz is nu in balbezit. Faiz geeft de bal voor. Surdyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Rzerzęczyce 19%, Bialystok SK 81%.
Husaria Rzerzęczyce - Bialystok SK 12:0