Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria Leszczyna real barelona
vic Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen poor


4e minuut.
Pungă rent richting de bal. Pungă speelt de bal door. Stratev geeft een lange en hoge pass. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Rastiello probeert naar een medespeler te passen. Rysman is nu in balbezit. Rysman geeft een lange en hoge pass. Rastiello rent richting de bal. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pungă geeft de bal voor. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piłsudski geeft de bal voor. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rysman rent richting de bal. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello passt de bal in één keer door. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 1:0

14e minuut.
Piesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastiello passt de bal zonder na te denken. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 2:0

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rysman neemt de hoekschop. Rastiello geeft de bal voor. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 3:0

19e minuut.
Rysman passt de bal in één keer door. Piłsudski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Stelmaszewski passt de bal zonder na te denken. Pungă rent richting de bal. Pungă passt de bal in één keer door. Reynoso rent richting de bal. Reynoso geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Dwulicy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă speelt de bal door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rysman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysman speelt de bal door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Waz met een harde bal richting middenveld. Pungă kopt de bal weg. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Klungelig pakt Piłsudski de bal. Carewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carewicz geeft een hoge lob. Pungă geeft de bal voor. Reynoso maakt een snoekduik en kopt de bal. Waz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stelmaszewski met een sublieme pass. Pungă is nu in balbezit. Pungă speelt de bal door. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello haalt uit met een fantastische trap. Waz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Pungă rent richting de bal. Pungă geeft een lange en hoge pass. Daar is Durok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Waz trapt de bal weg. Stelmaszewski kopt de bal weg. Rastiello rent richting de bal. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 4:0

37e minuut.
Klungelig pakt Rastiello de bal. Rastiello draait met de bal, schiet en ... Daar is Piesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmaszewski rent richting de bal. Stelmaszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rastiello schiet op doel. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pungă geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Durok kan de bal niet met de borst controleren. Waz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rysman passt de bal in één keer door. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello geeft de bal voor. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 15%, real barelona 85%.
FC Victoria Leszczyna - real barelona 4:0

46e minuut.
Piłsudski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pungă met een snelle inworp. Klungelig pakt Reynoso de bal. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 5:0

50e minuut.
Stratev geeft een lange en hoge pass. Durok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello onderschept slim de pass. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rastiello is nu in balbezit. Rastiello passt de bal in één keer door. Reynoso rent richting de bal. Reynoso schiet op doel. Waz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 6:0

58e minuut.
Stelmaszewski met een sublieme pass. Rastiello rent richting de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso haalt uit met een fantastische trap. Waz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 7:0

59e minuut.
Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Piesiak rent richting de bal. Rastiello onderschept slim de pass. Rysman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Rastiello probeert de bal aan de voet te houden. Stelmaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelmaszewski speelt de bal door. Reynoso rent richting de bal. Reynoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 8:0

68e minuut.
Domazet probeert naar een medespeler te passen. Pungă rent richting de bal. Pungă met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - real barelona 9:0

87e minuut.
Markuszewski probeert naar een medespeler te passen. Modliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pungă. Pungă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 26%, real barelona 74%.
FC Victoria Leszczyna - real barelona 9:0