Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RAPTORII FC Hermannstadt
Denis Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 27.3
uitstekend Schieten matig
zwak Passen zwak
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Oancea geeft een lange en hoge pass. Soldatović speelt de bal door. Kilibarda kopt de bal weg. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Negoiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Negoiţă de bal. Negoiţă passt de bal met de wreef. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Negoiţă geeft een hoge lob. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kępka de bal. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu schiet op doel. Raican verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - FC Hermannstadt 1:0

22e minuut.
Daar is Choy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bănuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Bănuţă passt de bal zonder na te denken. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RAPTORII - FC Hermannstadt 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 64%, FC Hermannstadt 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RAPTORII - FC Hermannstadt 1:1

51e minuut.
Oancea passt de bal in één keer door. Tascón probeert naar een medespeler te passen. Kępka rent richting de bal. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Kempiński onderschept slim de pass. Bănuţă met een sublieme pass. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kilibarda rent richting de bal. Bănuţă onderschept slim de pass. Bănuţă met een sublieme pass. Carmitru rent richting de bal. Carmitru geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Oancea rent richting de bal. Oancea met een sublieme pass. Rădoi is nu in balbezit. Rădoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RAPTORII - FC Hermannstadt 1:2

66e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft de bal voor. Tascón speelt de bal door. Klungelig pakt Stănescu de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RAPTORII 43%, FC Hermannstadt 57%.
RAPTORII - FC Hermannstadt 1:2