Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Sorso Calcio Valle Roveto
4-3-ala-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 18.7
excellent Schieten poor
good Passen tragic
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falcomatà met een harde bal richting middenveld. Molak kopt de bal weg. Scarso is nu in balbezit. Scarso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Prochowicz kopt de bal weg. Chiddo heeft problemen om de bal te vangen. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarso rent richting de bal. Scarso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baglietti is nu in balbezit. Baglietti passt de bal zonder na te denken. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarso draait met de bal, schiet en ... Falcomatà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 1:0

6e minuut.
Prochowicz passt de bal zonder na te denken. Dwulicy probeert naar een medespeler te passen. Molak met een sublieme pass. Scarso is nu in balbezit. Scarso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Falcomatà trapt de bal weg van het doel. Prochowicz kopt de bal weg. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bonfadini geeft een lange en hoge pass. Lacraia is nu in balbezit. Lacraia speelt de bal door. Scarso is nu in balbezit. Scarso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wynants schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiddo de bal onder controle te krijgen. Mertini is nu in balbezit. Scarso verovert de bal door een tackle van achteren. Scarso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 2:0

14e minuut.
Chacón rent richting de bal. Chacón geeft de bal voor. Wynants speelt de bal door. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarso haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 3:0

19e minuut.
Taverna kopt de bal weg. Bueti heeft problemen om de bal te vangen. Lacraia met een sublieme pass. Klungelig pakt Scarso de bal. Scarso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Lacraia geeft een lange en hoge pass. Daar is Chiddo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wynants rent richting de bal. Wynants haalt uit met een fantastische trap. Falcomatà probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 4:0

28e minuut.
Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inotlewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Chiddo de bal. Wynants rent richting de bal. Wynants draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Mertini de bal. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants passt de bal in één keer door. Scarso heeft problemen om de bal te vangen. Scarso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bueti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacraia onderschept slim de pass. Lacraia speelt de bal door. Wynants is nu in balbezit. Wynants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 5:0

38e minuut.
Ahumada passt de bal zonder na te denken. Molak rent richting de bal. Molak passt de bal in één keer door. Scarso rent richting de bal. Scarso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Bastione heeft problemen om de bal te vangen. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 6:0

43e minuut.
Falcomatà trapt de bal weg van het doel. Inotlewski kopt de bal weg. Scarso speelt de bal door. Wynants is nu in balbezit. Wynants draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Sorso Calcio 14%, Valle Roveto 86%.
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 7:0

47e minuut.
Inotlewski speelt de bal door. Molak is nu in balbezit. Molak passt de bal zonder na te denken. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Bueti kan de bal niet met de borst controleren. Scarso rent richting de bal. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bastione de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Molak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Scarso maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Falcomatà trapt de bal weg. Inotlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertini maakt een afschuwelijke overtreding. Inotlewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Inotlewski kan niet meer verder spelen. Gerlach komt het veld opgelopen. Lacraia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarso springt en kopt de bal. Falcomatà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Bastione bereikt de bal nog maar net als eerste. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak met een sublieme pass. Gerlach geeft de bal voor. Wynants is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 8:0

65e minuut.
Daar is Lacraia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacraia speelt de bal door. Scarso rent richting de bal. Wynants rent richting de bal. Wynants draait met de bal, schiet en ... Falcomatà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 9:0

68e minuut.
Wynants schiet op doel. Doeltrap. Bastione met een harde bal richting middenveld. Wynants heeft problemen om de bal te vangen. Wynants schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bonfadini kopt de bal weg. Scarso is nu in balbezit. Scarso passt de bal in één keer door. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 10:0

70e minuut.
Wynants onderschept slim de pass. Wynants passt de bal met de wreef. Scarso is nu in balbezit. Scarso schiet op doel. Chiddo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcomatà met een sublieme pass. Prochowicz kopt de bal weg. Wynants is nu in balbezit. Wynants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach geeft de bal voor. Wynants kopt de bal weg. Klungelig pakt Scarso de bal. Scarso schiet op doel. Falcomatà bokst de bal weg.

74e minuut.
Bastione geeft een lange en hoge pass. Inworp. Molak met een snelle inworp. Scarso is nu in balbezit. Scarso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Scarso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wynants de bal. Minerva rent richting de bal. Wynants onderschept slim de pass. Wynants haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gerlach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wynants de bal. Scarso bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Wynants schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Prochowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Prochowicz geeft de bal voor. Scarso rent richting de bal. Scarso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 11:0

81e minuut.
Ahumada is nu in balbezit. Ahumada geeft de bal voor. Scarso rent richting de bal. Scarso draait met de bal, schiet en ... Falcomatà werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 12:0

85e minuut.
Wynants bereikt de bal nog maar net als eerste. Minerva rent richting de bal. Wynants onderschept slim de pass. Scarso rent richting de bal. Scarso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 13:0

88e minuut.
Gerlach passt de bal met de wreef. Molak is nu in balbezit. Molak geeft een hoge lob. Scarso krijgt zijn hoofd ertegen. Falcomatà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Sorso Calcio 11%, Valle Roveto 89%.
A.C. Sorso Calcio - Valle Roveto 14:0