Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Roma Oukraan Football Academy
calcio Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18
good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen poor


7e minuut.
Inworp. Kempa met de inworp. Larios is nu in balbezit. Larios geeft een lange en hoge pass. Căpăţână krijgt zijn hoofd ertegen. Bonifaci bokst de bal weg. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 1:0

11e minuut.
Larios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempa passt de bal zonder na te denken. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 2:0

19e minuut.
Vigne speelt de bal door. Bordier is nu in balbezit. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână schiet op doel. Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kempa geeft een lange en hoge pass. Căpăţână springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Guérard onderschept slim de pass. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios draait met de bal, schiet en ... Bonifaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Buscher probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bonifaci met een harde bal richting middenveld. Larios kopt de bal weg. Căpăţână heeft problemen om de bal te vangen. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Bonifaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 3:0

37e minuut.
Gaňo met een snelle inworp. Kempa heeft problemen om de bal te vangen. Kempa passt de bal zonder na te denken. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Larios onderschept slim de pass. Larios geeft een lange en hoge pass. Daar is Bordier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... Bonifaci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kempa geeft de bal voor. Klungelig pakt Hoffmann de bal. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Roma 19%, Oukraan Football Academy 81%.
Forza Roma - Oukraan Football Academy 3:0

49e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână is nu in balbezit. Larios is nu in balbezit. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 4:0

55e minuut.
Kempa controleert de bal met de borst. Kempa geeft de bal voor. Schjølberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpăţână schiet op doel. Bonifaci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kempa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Căpăţână krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 5:0

58e minuut.
Vigne passt de bal in één keer door. Kempa rent richting de bal. Kempa geeft een lange en hoge pass. Schjølberg rent richting de bal. Schjølberg haalt uit met een fantastische trap. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână schiet op doel. Paal!

63e minuut.
Daar is Larios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpăţână is nu in balbezit. Larios rent richting de bal. Larios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 6:0

64e minuut.
Klungelig pakt Dard de bal. Căpăţână onderschept slim de pass. Larios is nu in balbezit. Larios schiet op doel. Bordier probeert de bal aan de voet te houden. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 7:0

66e minuut.
Gross is nu in balbezit. Gross geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quenolle met de inworp. Kempa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kempa passt de bal met de wreef. Larios is nu in balbezit. Larios met een sublieme pass. Schjølberg heeft problemen om de bal te vangen. Schjølberg geeft een lange en hoge pass. Bonifaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Roma - Oukraan Football Academy 8:0

80e minuut.
Larios rent richting de bal. Larios passt de bal zonder na te denken. Schjølberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjølberg geeft de bal voor. Bordier heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Schjølberg is nu in balbezit. Schjølberg passt de bal met de wreef. Căpăţână rent richting de bal. Larios is nu in balbezit. Larios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bonifaci met een harde bal richting middenveld. Kempa kopt de bal weg. Buscher is nu in balbezit. Căpăţână onderschept slim de pass. Căpăţână schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bonifaci trapt de bal weg. Quenolle kopt de bal weg. Buscher rent richting de bal. Căpăţână verovert de bal door een tackle van achteren. Căpăţână schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Roma 17%, Oukraan Football Academy 83%.
Forza Roma - Oukraan Football Academy 8:0