Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Camelfall Electron Vols F.C.
442-CUÑAO Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 26.5
uitmuntend Schieten zwak
goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Basigalup rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bezares Alarcón ... Strafschop! Basigalup raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Basigalup neemt zijn aanloop. Ezcurra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 1:0

6e minuut.
Grzelczak rent richting de bal. Qavatov verovert de bal door een tackle van achteren. Qavatov passt de bal met de wreef. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup schiet op doel. Ezcurra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Odametey geeft de bal voor. Escaich probeert de bal met de borst te controleren. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Qavatov heeft problemen om de bal te vangen. Qavatov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bezares Alarcón geeft een lange en hoge pass. Odametey rent richting de bal. Odametey passt de bal zonder na te denken. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Ángel García is nu in balbezit. Basigalup verovert de bal door een tackle van achteren. Basigalup passt de bal in één keer door. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov schiet op doel. Ezcurra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 2:0

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odametey met de inworp. Di Zenso speelt de bal door. Basigalup heeft problemen om de bal te vangen. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Qavatov is nu in balbezit. Qavatov passt de bal zonder na te denken. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 3:0

19e minuut.
Leszko onderschept slim de pass. Leszko geeft een hoge lob. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 4:0

21e minuut.
Martínez Martínez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Zenso is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Becerra. García Becerra krijgt een gele kaart. Di Zenso raakt geblesseerd tijdens het duel. Mateo Montoya zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qavatov is nu in balbezit. Qavatov schiet op doel. Ezcurra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Qavatov passt de bal in één keer door. Odametey met een sublieme pass. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup schiet op doel. Ezcurra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Rosa rent richting de bal. Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft de bal voor. Basigalup rent richting de bal. Basigalup draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Escaich geeft een lange en hoge pass. Mateo Montoya kopt de bal weg. Di Zenso geeft een lange en hoge pass. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 5:0

33e minuut.
Moreno López probeert naar een medespeler te passen. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qavatov probeert naar een medespeler te passen. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 6:0

35e minuut.
Leszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Basigalup rent richting de bal. Basigalup haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 7:0

37e minuut.
Di Zenso geeft de bal voor. Qavatov bereikt de bal nog maar net als eerste. García Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup onderschept slim de pass. Basigalup schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Leszko met een snelle inworp. Di Zenso speelt de bal door. Klungelig pakt Basigalup de bal. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. Ezcurra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 8:0

42e minuut.
Qavatov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pires de bal onder controle te krijgen. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bezares Alarcón de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bezares Alarcón geeft een lange en hoge pass. Odametey rent richting de bal. Odametey passt de bal in één keer door. Basigalup heeft problemen om de bal te vangen. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 16%, Electron Vols F.C. 84%.
Camelfall - Electron Vols F.C. 8:0

50e minuut.
Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso met een sublieme pass. Qavatov rent richting de bal. Qavatov haalt uit met een fantastische trap. Ezcurra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 9:0

52e minuut.
Martínez Martínez geeft een lange en hoge pass. Keseciler probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso kopt de bal weg. Daar is Basigalup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basigalup draait met de bal, schiet en ... Ezcurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Grzelczak de bal. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup schiet op doel. Ezcurra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 10:0

54e minuut.
Puig speelt de bal door. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso geeft een hoge lob. Basigalup rent richting de bal. Basigalup schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Ángel García bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso onderschept slim de pass. Di Zenso speelt de bal door. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Klungelig pakt Leszko de bal. Leszko probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso met een sublieme pass. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tamudo Montero komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamudo Montero met de inworp. Di Zenso geeft een hoge lob. Qavatov rent richting de bal. Qavatov draait met de bal, schiet en ... Ezcurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 11:0

67e minuut.
Escaich is nu in balbezit. Qavatov onderschept slim de pass. Qavatov probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tamudo Montero met een sublieme pass. Daar is Odametey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odametey passt de bal met de wreef. Qavatov rent richting de bal. Qavatov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Bezares Alarcón de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 12:0

71e minuut.
Busto komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tamudo Montero kopt de bal weg. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso met een sublieme pass. Busto rent richting de bal. Busto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 13:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz García komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Tamudo Montero is nu in balbezit. Tamudo Montero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bezares Alarcón de bal. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto draait met de bal, schiet en ... Ezcurra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Di Zenso is nu in balbezit. Di Zenso geeft de bal voor. Ángel García probeert de bal aan de voet te houden. Basigalup bereikt de bal nog maar net als eerste. Basigalup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Escaich bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escaich. Tamudo Montero raakt geblesseerd tijdens het duel. Tamudo Montero komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Di Zenso speelt de bal door. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup passt de bal zonder na te denken. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Busto springt en kopt de bal. Ezcurra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 14:0

85e minuut.
Bezares Alarcón kopt de bal weg. Busto rent richting de bal. Busto geeft een hoge lob. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 15:0

87e minuut.
Tamudo Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Pires is nu in balbezit. Basigalup is nu in balbezit. Basigalup haalt uit met een fantastische trap. Ezcurra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Camelfall - Electron Vols F.C. 16:0

89e minuut.
Odametey heeft problemen om de bal te vangen. Odametey speelt de bal door. Basigalup is nu in balbezit. Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Zenso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Camelfall 20%, Electron Vols F.C. 80%.
Camelfall - Electron Vols F.C. 16:0