Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Capitano Itä-Uusimaa Angels
Prässi2 Tactiek Q17
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
23 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten average
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


10e minuut.
Daar is Ahokangas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanhala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardynik. Gardynik krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Boiangiu kopt de bal weg. Michelsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelsson met een sublieme pass. Ahokangas rent richting de bal. Ahokangas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cabungcal met een sublieme pass. Vanhala is nu in balbezit. Vanhala passt de bal met de wreef. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vanhala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhala passt de bal met de wreef. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. Ljuta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

34e minuut.
Cardone speelt de bal door. Vanhala probeert naar een medespeler te passen. Ahokangas is nu in balbezit. Boiangiu rent richting de bal. Boiangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 1:0

39e minuut.
Doeltrap. Ljuta met een harde bal richting middenveld. Urpilainen kopt de bal weg. Daar is Michelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vanhala probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boiangiu schiet op doel. Cardone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 22%, Itä-Uusimaa Angels 78%.
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 2:0

51e minuut.
Cabungcal met een sublieme pass. Michelsson is nu in balbezit. Michelsson geeft een lange en hoge pass. Ahokangas is nu in balbezit. Ahokangas schiet op doel. Ljuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 3:0

60e minuut.
Pulju bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulju geeft de bal voor. Boiangiu is nu in balbezit. Boiangiu draait met de bal, schiet en ... Ljuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 4:0

61e minuut.
Gonstaw kopt de bal weg. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busa is nu in balbezit. Ahokangas verovert de bal door een tackle van achteren. Ahokangas draait met de bal, schiet en ... Ljuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pulju geeft een hoge lob. Ahokangas is nu in balbezit. Busa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahokangas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boiangiu wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ljuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Peräjärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonstaw krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Daar is Poukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Szaj zijn tegenspeler op de grond. Poukka raakt geblesseerd tijdens het duel. Urpilainen met een snel genomen vrije trap. Michelsson kopt de bal weg. Pulju probeert naar een medespeler te passen. Michelsson geeft een hoge lob. Ljuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Pulju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pulju speelt de bal door. Klungelig pakt Gonstaw de bal. Michelsson is nu in balbezit. Michelsson geeft een hoge lob. Ljuta bokst de bal weg.

87e minuut.
Busa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ilmarinen is nu in balbezit. Ilmarinen passt de bal zonder na te denken. Michelsson rent richting de bal. Michelsson draait met de bal, schiet en ... Ljuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Boldiş met een sublieme pass. Ahokangas heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ahokangas raakt geblesseerd tijdens het duel. Boiangiu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Capitano 19%, Itä-Uusimaa Angels 81%.
FC Capitano - Itä-Uusimaa Angels 4:0