Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Winnie en Zonen Royal Kortrijk Fc
442 Tactiek 523
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 29.5
good Schieten adequate
average Passen poor
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Chávez geeft de bal voor. Sambi Lokonga rent richting de bal. Sambi Lokonga met een sublieme pass. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Windey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Morel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sambi Lokonga speelt de bal door. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet schiet op doel. Windey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 1:0

34e minuut.
Kins probeert de bal met de borst te controleren. Kremer is nu in balbezit. Bouvier is nu in balbezit. Kremer onderschept slim de pass. Kremer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Windey trapt de bal weg. Van Parys kopt de bal weg. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 26%, Royal Kortrijk Fc 74%.
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 2:0

54e minuut.
Van Parys speelt de bal door. Nilis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Windey trapt de bal weg. Klungelig pakt Groote de bal. Kremer is nu in balbezit. Kremer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Nilis onderschept slim de pass. Nilis geeft een lange en hoge pass. Morel kopt de bal weg. Cronér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cronér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Kremer de bal onder controle te krijgen. García Tevenet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet onderschept slim de pass. García Tevenet schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 3:0

64e minuut.
Kins geeft de bal voor. Zdrilic rent richting de bal. Toure tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Toure krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Galilea rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. García Tevenet kopt de bal weg. Kremer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Degreve onderschept slim de pass. Gysels is nu in balbezit. Gysels speelt de bal door. Kremer rent richting de bal. Kremer draait met de bal, schiet en ... Windey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Degreve passt de bal in één keer door. Toure rent richting de bal. Toure geeft de bal voor. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 4:0

76e minuut.
Zdrilic speelt de bal door. Daar is Groote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet schiet op doel. Windey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 5:0

77e minuut.
Sambi Lokonga rent richting de bal. Cronér rent richting de bal. Sambi Lokonga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sambi Lokonga krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Toure passt de bal zonder na te denken. Sambi Lokonga is nu in balbezit. Sambi Lokonga met een sublieme pass. Daar is García Tevenet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 6:0

89e minuut.
Klungelig pakt Wiggers de bal. Zdrilic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez begaat een overtreding. Chávez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Sambi Lokonga passt de bal met de wreef. García Tevenet rent richting de bal. Nilis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tevenet verovert de bal door een tackle van achteren. García Tevenet haalt uit met een fantastische trap. Windey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cornelis kopt de bal weg. García Tevenet rent richting de bal. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Tevenet is nu in balbezit. García Tevenet draait met de bal, schiet en ... Windey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Winnie en Zonen 36%, Royal Kortrijk Fc 64%.
Winnie en Zonen - Royal Kortrijk Fc 6:0