Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VikingsTeam harlösa bk
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 18.3
adequate Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ängblad passt de bal zonder na te denken. Svinhufvud rent richting de bal. Svinhufvud probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gren geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lyngstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Svinhufvud geeft de bal voor. Lőwy heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Sandh speelt de bal door. Schelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Anka onderschept slim de pass. Lőwy rent richting de bal. Lőwy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
af Ugglas geeft een hoge lob. Inworp. Hugdahl met een snelle inworp. Ängblad is nu in balbezit. Ängblad geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ängblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Ängblad geeft een hoge lob. Lőwy rent richting de bal. Von Anka bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Anka draait met de bal, schiet en ... Thunebro bokst de bal weg. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - harlösa bk 1:0

39e minuut.
Sandh passt de bal in één keer door. Blomblom is nu in balbezit. Blomblom geeft een lange en hoge pass. Lőwy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lőwy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Gren de bal. Gren met een sublieme pass. Daar is Von Anka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Von Anka haalt uit met een fantastische trap. af Ugglas probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ängblad neemt de hoekschop. Lyngstad heeft problemen om de bal te vangen. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy schiet op doel. Thunebro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - harlösa bk 2:0

44e minuut.
Ehn bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Anka verovert de bal door een tackle van achteren. Von Anka haalt uit met een fantastische trap. Lőwy rent richting de bal. Lőwy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VikingsTeam 31%, harlösa bk 69%.
VikingsTeam - harlösa bk 2:0

54e minuut.
Daar is Rosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoglund rent richting de bal. Rosin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Lőwy draait met de bal, schiet en ... Thunebro probeert naar een medespeler te passen. Svinhufvud met een sublieme pass. Gren rent richting de bal. Gren geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - harlösa bk 3:0

60e minuut.
Skoglund met een sublieme pass. Hedrén speelt de bal door. Klungelig pakt Lyngstad de bal. Von Anka is nu in balbezit. Von Anka draait met de bal, schiet en ... Thunebro bokst de bal weg.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Von Anka de bal onder controle te krijgen. Rosin rent richting de bal. Rosin met een sublieme pass. Lőwy is nu in balbezit. Lőwy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VikingsTeam - harlösa bk 4:0

88e minuut.
Gren passt de bal zonder na te denken. Daar is Lőwy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lőwy probeert naar een medespeler te passen. Von Anka is nu in balbezit. Von Anka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VikingsTeam 30%, harlösa bk 70%.
VikingsTeam - harlösa bk 4:0