Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO Angeles Caídos
Cwmbal Tactiek Ofensivo
58% Balbezit 42%
26% Spel op eigen helft 74%
44 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 36
formidabel Schieten matig
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Morfis kopt de bal weg. León met een sublieme pass. Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Litera is nu in balbezit. Litera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Araque passt de bal met de wreef. Morfis rent richting de bal. Morfis passt de bal in één keer door. Daar is Sapanatar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapanatar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 1:0

6e minuut.
Morfis speelt de bal door. Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera passt de bal in één keer door. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque geeft de bal voor. Litera springt en kopt de bal. Velandia probeert wanhopig de bal te grijpen. Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 2:0

10e minuut.
Suárez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van León. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Suárez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garguła kopt de bal weg. Gamboa heeft problemen om de bal te vangen. Castaño is nu in balbezit. Castaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 2:1

13e minuut.
Suárez speelt de bal door. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Doeltrap. Velandia trapt de bal weg. León kopt de bal weg. Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 3:1

19e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal zonder na te denken. Morfis speelt de bal door. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Suárez. León is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staelens komt het veld opgelopen. Litera wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Morfis is nu in balbezit. Morfis geeft een hoge lob. Suárez heeft problemen om de bal te vangen. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar draait met de bal, schiet en ... Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Staelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Staelens geeft de bal voor. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar draait met de bal, schiet en ... Velandia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Doeltrap. Montaña trapt de bal weg. Staelens geeft een lange en hoge pass. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 4:1

31e minuut.
Montaña geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Staelens met een snelle inworp. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar schiet op doel. Velandia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 5:1

32e minuut.
Araque passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mazzari de bal. Mazzari geeft een hoge lob. Litera rent richting de bal. Litera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stopka probeert naar een medespeler te passen. Araque bereikt de bal nog maar net als eerste. Araque probeert naar een medespeler te passen. Litera is nu in balbezit. Litera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 6:1

36e minuut.
Doeltrap. Velandia met een harde bal richting middenveld. Staelens kopt de bal weg. Litera is nu in balbezit. Litera schiet op doel. Velandia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Staelens geeft een lange en hoge pass. Daar is Robledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litera is nu in balbezit. Litera schiet op doel. Velandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 23%, Angeles Caídos 77%.
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 7:1

47e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez passt de bal met de wreef. Staelens speelt de bal door. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro geeft een hoge lob. Inworp. Araque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staelens geeft een lange en hoge pass. Velandia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 8:1

52e minuut.
Sapanatar rent richting de bal. Araque speelt de bal door. Staelens is nu in balbezit. Staelens geeft een lange en hoge pass. Litera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Morfis kopt de bal weg. Staelens rent richting de bal. Staelens passt de bal zonder na te denken. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap. Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gamboa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Astudillo is nu in balbezit. Araque tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Araque krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Florea geeft een lange en hoge pass. Litera kopt de bal weg. Staelens rent richting de bal. Staelens met een sublieme pass. Sapanatar heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Staelens verovert de bal door een tackle van achteren. Staelens passt de bal zonder na te denken. Litera geeft een lange en hoge pass. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Florea geeft een hoge lob. Araque geeft een hoge lob. Litera rent richting de bal. Litera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 9:1

66e minuut.
Staelens probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Litera de bal onder controle te krijgen. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Morfis passt de bal zonder na te denken. Daar is Litera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litera speelt de bal door. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Araque is nu in balbezit. Araque geeft een lange en hoge pass. Sapanatar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Staelens met een sublieme pass. Daar is Montenegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Litera rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Staelens neemt de hoekschop. Velandia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Litera rent richting de bal. Litera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 10:1

82e minuut.
Araque kopt de bal weg. Staelens is nu in balbezit. Staelens passt de bal in één keer door. Litera is nu in balbezit. Litera draait met de bal, schiet en ... Velandia bokst de bal weg.

83e minuut.
Staelens met een sublieme pass. Araque rent richting de bal. Araque geeft een lange en hoge pass. Sapanatar springt en kopt de bal. Velandia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 11:1

86e minuut.
Staelens met een sublieme pass. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar passt de bal met de wreef. Litera rent richting de bal. Litera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 12:1

87e minuut.
Montaña geeft een hoge lob. Inworp. Araque met de inworp. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Páez kopt de bal weg. Staelens rent richting de bal. Staelens passt de bal met de wreef. Sapanatar is nu in balbezit. Sapanatar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Litera bereikt de bal nog maar net als eerste. Litera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 13:1

89e minuut.
Valencia Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Sapanatar bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia Díaz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valencia Díaz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Velandia geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Staelens zal de hoekschop nemen. Litera maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sapanatar rent richting de bal. Sapanatar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASOCIACION DEPORTIVO PASTO 29%, Angeles Caídos 71%.
ASOCIACION DEPORTIVO PASTO - Angeles Caídos 14:1