Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* Calangofc
Barbossa Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 23.9
excellent Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels probeert naar een medespeler te passen. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 1:0

6e minuut.
Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz passt de bal zonder na te denken. Tempels met een sublieme pass. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... Fontela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Szymała passt de bal zonder na te denken. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels passt de bal met de wreef. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Palu passt de bal in één keer door. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels probeert naar een medespeler te passen. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 2:0

18e minuut.
Abella geeft een hoge lob. Tempels rent richting de bal. Tempels passt de bal in één keer door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 3:0

19e minuut.
Tempels rent richting de bal. Tempels passt de bal met de wreef. Palu rent richting de bal. Palu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biachi de bal onder controle te krijgen. Fontela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Velarde speelt de bal door. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Tempels met een sublieme pass. Klungelig pakt Montaño de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palu kan de bal niet met de borst controleren. Palu haalt uit met een fantastische trap. Fontela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Ärtz onderschept slim de pass. Ärtz geeft de bal voor. Daar is Tempels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tempels haalt uit met een fantastische trap. Montaño probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Szymała met een sublieme pass. Klungelig pakt Montaño de bal. Montaño passt de bal zonder na te denken. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ojeda kopt de bal weg. Palu is nu in balbezit. Palu passt de bal in één keer door. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Szymała verovert de bal door een tackle van achteren. Szymała passt de bal zonder na te denken. Palu rent richting de bal. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño draait met de bal, schiet en ... Fontela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tempels is nu in balbezit. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 4:0

43e minuut.
Tempels passt de bal zonder na te denken. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño passt de bal zonder na te denken. Daar is Palu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Szymała onderschept slim de pass. Szymała probeert naar een medespeler te passen. Tempels rent richting de bal. Montaño is nu in balbezit. Montaño schiet op doel. Fontela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Ärtz passt de bal zonder na te denken. Tempels bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño rent richting de bal. Palu rent richting de bal. Palu haalt uit met een fantastische trap. Fontela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 19%, Calangofc 81%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 4:0

46e minuut.
Canaleta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Palu verovert de bal door een tackle van achteren. Palu geeft de bal voor. Canaleta rent richting de bal. Canaleta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 5:0

50e minuut.
Canaleta rent richting de bal. Canaleta passt de bal met de wreef. Montaño is nu in balbezit. Montaño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 6:0

53e minuut.
Ärtz geeft de bal voor. Klungelig pakt Biachi de bal. Canaleta is nu in balbezit. Montaño rent richting de bal. Montaño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta schiet op doel. Fontela maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta speelt de bal door. Montaño is nu in balbezit. Montaño draait met de bal, schiet en ... Fontela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 7:0

68e minuut.
Montaño probeert naar een medespeler te passen. Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gonzales de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canaleta zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montaño springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Biachi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szymała met de inworp. Daar is Canaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canaleta schiet op doel. Fontela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ärtz verovert de bal door een tackle van achteren. Ärtz geeft een lange en hoge pass. Montaño kopt de bal weg. Canaleta rent richting de bal. Canaleta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Palu probeert naar een medespeler te passen. Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gonzales. Gonzales krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Velarde rent richting de bal. Montaño onderschept slim de pass. Montaño passt de bal met de wreef. Palu is nu in balbezit. Palu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 8:0

88e minuut.
Asal rent richting de bal. Asal geeft een lange en hoge pass. Palu is nu in balbezit. Palu schiet op doel. Fontela probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 26%, Calangofc 74%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - Calangofc 9:0