Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Górnik Wałbrzych Pawla Wolves
Kosior442 Tactiek 4-2-3-1
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 48.7
very good Schieten solid
adequate Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Wałdoch kopt de bal weg. Sikiewicz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garić. Garić krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Séra geeft een hoge lob. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Séra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Séra krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pomezný geeft een lange en hoge pass. Jarosz is nu in balbezit. Jarosz speelt de bal door. Grioli geeft een hoge lob. van de Velde springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pomezný geeft de bal voor. Mazoń rent richting de bal. van de Velde verovert de bal door een tackle van achteren. van de Velde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 1:0

43e minuut.
Sikiewicz is nu in balbezit. Sikiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozkoszny verovert de bal door een tackle van achteren. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrov is nu in balbezit. Petrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Wałbrzych 58%, Pawla Wolves 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 1:1

50e minuut.
Mannucci rent richting de bal. Mannucci probeert naar een medespeler te passen. Gladysz rent richting de bal. Garić verovert de bal door een tackle van achteren. Garić draait met de bal, schiet en ... Schaffin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 2:1

57e minuut.
Gozdalski is nu in balbezit. Gozdalski passt de bal in één keer door. Wyczesany speelt de bal door. Petrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Grioli onderschept slim de pass. Grioli speelt de bal door. van de Velde rent richting de bal. Mannucci is nu in balbezit. Mannucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Garić probeert naar een medespeler te passen. Preca bereikt de bal nog maar net als eerste. Preca passt de bal met de wreef. Mannucci is nu in balbezit. Mannucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 3:1

67e minuut.
Madejczyk is nu in balbezit. Mannucci onderschept slim de pass. Mannucci probeert naar een medespeler te passen. van de Velde rent richting de bal. van de Velde draait met de bal, schiet en ... Schaffin bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Skuza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jarosz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van de Velde krijgt zijn hoofd ertegen. Schaffin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Garić probeert naar een medespeler te passen. Preca rent richting de bal. Preca speelt de bal door. Mannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannucci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wyczesany is nu in balbezit. Pomezný verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Sikiewicz zijn tegenspeler op de grond. Sikiewicz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Madejczyk met een sublieme pass. Gozdalski rent richting de bal. Gozdalski probeert naar een medespeler te passen. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sikiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Õismaa de bal. Rozkoszny is nu in balbezit. Rozkoszny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 3:2

87e minuut.
van de Velde rent richting de bal. van de Velde passt de bal in één keer door. Garić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Górnik Wałbrzych 50%, Pawla Wolves 50%.
K.S. Górnik Wałbrzych - Pawla Wolves 3:2