Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noirs Pélicans Royal Faucons
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Mayebi rent richting de bal. Mayebi passt de bal met de wreef. Madi probeert de bal aan de voet te houden. Angoula bereikt de bal nog maar net als eerste. Angoula geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Abdouraman geeft de bal voor. Toguo kopt de bal weg. Daar is N`Guele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. N`Guidjol rent richting de bal. N`Guidjol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Pélicans - Royal Faucons 0:1

20e minuut.
N`Guewa verovert de bal door een tackle van achteren. Toguo rent richting de bal. Toguo geeft de bal voor. Daar is Awala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Awala haalt uit met een fantastische trap. Paal! Doh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Tafo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Youmessi met een snelle inworp. N`Guidjol rent richting de bal. N`Guidjol haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
N`Guidjol bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guidjol passt de bal in één keer door. Eloundou probeert de bal aan de voet te houden. Matongo is nu in balbezit. Matongo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Pélicans 60%, Royal Faucons 40%.
Noirs Pélicans - Royal Faucons 0:1

47e minuut.
Eloundou geeft een lange en hoge pass. Perrier bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Guidjol onderschept slim de pass. N`Guidjol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noirs Pélicans - Royal Faucons 0:2

52e minuut.
Abdouraman speelt de bal door. Tafo rent richting de bal. N`Guidjol bereikt de bal nog maar net als eerste. Awala rent richting de bal. Awala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noirs Pélicans 60%, Royal Faucons 40%.
Noirs Pélicans - Royal Faucons 0:2