Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mourouj club bilel
kouki Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
El Assali passt de bal zonder na te denken. Hurajah bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurajah passt de bal zonder na te denken. Hammami is nu in balbezit. Hammami haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ghorbel rent richting de bal. Frabianeri verovert de bal door een tackle van achteren. Frabianeri passt de bal zonder na te denken. Ben Ahmed bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Ahmed geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nisawi probeert naar een medespeler te passen. Mechuragui rent richting de bal. Khashshab begaat een overtreding. Khashshab krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Hamrouni geeft een hoge lob. Inworp. Hurajah met een snelle inworp. Hammami rent richting de bal. Hammami schiet op doel. Al Nasshar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourouj club 41%, bilel 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mourouj club - bilel 0:0

57e minuut.
Mhamdi verovert de bal door een tackle van achteren. Mhamdi speelt de bal door. Ghorbel is nu in balbezit. Salem is nu in balbezit. Salem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mourouj club - bilel 0:1

65e minuut.
Frabianeri geeft een hoge lob. Hamrouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhamdi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mhamdi krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Hamrouni probeert naar een medespeler te passen. Salem bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwannakeeree rent richting de bal. Salem verovert de bal door een tackle van achteren. Salem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Nisawi is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nisawi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mechuragui bereikt de bal nog maar net als eerste. Mechuragui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mourouj club 62%, bilel 38%.
mourouj club - bilel 0:1